Typer av returavtaler

 returavtaler vedrørende retur av personer, objekter og valutaen i hjemlandet. For eksempel vil en person som har gått inn i et annet land ved utilstrekkelige midler kan, hvis tatt av utlendingsmyndighetene, bli utvidet til sitt hjemland. Imidlertid er hjemsendelse ikke bare en del av gjennomføringen av utlendingsrett. Det kan også være en del av en formell avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker av utenlandsk opprinnelse. Hvis et selskap bruker en person fra et annet land, kan arbeidsavtalen inneholde en hjemsendelse enighet om at personen skal forlate selskapets tjeneste.

 Ansatt hjemsendelse

 Når selskaper ansette utenlandske ansatte, godt organiserte returavtaler er viktige elementer i arbeidsavtalen. En artikkel om den økte betydningen av effektiv hjemsendelse etter utløpet av et oppslag i utlandet, sier at kombinasjonen av dårlig markedsføring potensial og fremmedgjøring er bivirkningene av dårlig utført dokumentert hjemsendelse prosessen.

 Hjemsendelse av flyktninger eller krigsfanger

 Et annet vanlig eksempel er repatriering av etterkrigs retur av internt fordrevne til sine hjemland eller tatt til fange. Gjenlevende krigsfanger og folkemord av flyktningene kan bli sendt hjem til sitt fødeland når en konflikt er over. Et eksempel på dette er beskrevet i en rapport publisert av Museum of jødiske arv som forteller retur av hundrevis av polske jøder fra byen G? Uszyca Etter andre verdenskrig tok slutt, og byen var mest under nazistenes kontroll.

 Repatriering av ulovlige innvandrere

 Under kontroll av innvandring, når en ulovlig innvandrer ble fanget og internert, det er plassert i fjerning forhandlingene. Som beskrevet i en tidslinje utgitt av Det juridiske fakultet ved Universitetet i Cornell, er hjemsendelse utført av Immigration and Customs Enforcement og kommer etter ulovlig innvandrer tiltalte ble hørt av en innvandring dommer, sin berettigelse for fjerning ble bestemt gyldig og korrekt.

 Hjemsendelse av Artifacts

 Historiske gjenstander er også gjenstand for returavtaler. Gjennom historien, inntrengerne har ofte verdifulle gjenstander fra erobrede land som krigsbytte. Disse gjenstander, i noen tilfeller ble deretter returnert til sin opprinnelige hjem. Et berømt eksempel, men ennå ikke løst dette, beskrevet i en artikkel, er Elgin Marbles. Kulene av Parthenon skulpturer laget av skottene i Hellas Lord Elgin i tidlig 1800. De er i British Museum i London.
 Talsmenn for retur av skulpturene hevder at skulpturene er av gresk opprinnelse og ble faktisk stjålet fra sin rettmessige hjem og skulle bli sendt hjem. Men motstanderne av denne tilstanden mener at kulene er eiendelene i verden og bør være tilgjengelig for alle å se. Det blir også hevdet at de bo der de også flytte setter dem i fare for uopprettelig skade, tap eller tyveri.

 Valuta hjemsendelse

 Repatriering av valutaen er avkastningen av investeringer i utlandet med valutaer landet. Hvis en investor har penger investert i et utenlandsk selskap eller lagres i en offshore bankkonto, er bevegelsen av penger til en konto i selskapet eller i landet for investor å tilbakeføre valuta. Begrepet refererer også til utveksling av penger. Hvis en reisende har konvertert noen penger i valutaen til et land han besøker på ferie, på deres retur, kan de sende hjem penger ikke brukt på nytt i den nasjonale valuta.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha