Typer Du kan sende begjæringer i retten

 Lag en formell skriftlig forespørsel om å endre en situasjon som er kjent som innlevering av begjæring. I rettsvesenet, er begjæringer arkivert på lokalt, statlig og føderalt nivå. En gyldig begjæring en søker og respondent. Den type program er arkivert avhenger av behov og omstendigheter av klageren.

 Fred og beskyttelse av begjæringer

 Sivil domstol vil utstede en fred eller beskyttelse for å hindre visse handlinger for å bli begått mot en person. Den type program er arkivert avhenger av forholdet mellom offer og personen begå forbudt handling. Begjæring er å beskytte de som er involvert i hjemlige forhold. Forholdet mellom ektefeller og søsken regnes familieforhold. Begjæringer er arkivert fred for alle andre relasjoner. Relasjoner mellom fremmede, naboer og kollegaer anses ikke-hjemlige forhold. Avhengig av din tilstand, er beskyttende ordre begjæringer innhentet av kontorist av kretsen domstol, funksjonærer av tingrettene eller kommissæren tingrett.

 Støtte Begjæring

 Barn som lever med enslige foreldre må støttes av begge foreldrene. Noncustodial forelder må betale barnebidrag. Å sette i gang et barn støtte rekkefølge, må omsorg forelder først sende inn en begjæring til støtte for familien domstol. Begjæringen må bli servert på respondent en stevning som angir dato for rettsmøtet. En gift person kan sende inn en begjæring om barnebidrag mot sin ektefelle. En skilt person kan ikke be om en ny støtte rekkefølge, men en eksisterende ordre kan endres etter skilsmissen er innvilget. Begjæringen og innkallingen skal forkynnes for respondenten.

 Konkurs

 Frivillige konkursbegjæringer er innlevert av en skyldner til å starte en konkurs sak. Den brukes av enkeltpersoner og virksomheter å erklære konkurs. Filing begjæringen stopper kreditorer gjenopprette gjeld. Opprop retten gir grunnleggende kunnskap om skyldneren. Den grunnleggende informasjonen inneholder kreditor informasjon og inntekt skyldnere.

 Emergency vergemål

 En underskriftskampanje for akutt vergemål er innlevert til retten når helsen eller livet til en persona € ™ er en umiddelbar fare. Begjæringen må ha navn, adresse og fødselsdato på den påståtte uførhet og forhold rundt den påståtte uførhet. Kontrollere at haster intervensjon er nødvendig verge må også fremlegges. Søkeren må forklare arbeidet med å innhente samtykke fra den påståtte deaktivert persona € ™. Hver stat vil bestemme hvor lenge akutt vergemål. For eksempel kan en person som nekter å forlate hjemmene sine ikke oppvarmet av intens kulde bli tildelt en nødsituasjon verge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha