Typing kan forårsake RSI?

 RSI er en skade på sener, muskler og myke vev i kroppen forårsaket av enkle repeterende bevegelser. Mange som bruker datamaskiner omfattende opplevd RSI fra å skrive, musebruk, og ergonomisk usunne arbeidsplasser. Typer skader kan være svært alvorlig, spesielt hvis de ikke er adressert. Ved lave nivåer, kan de typer skader lede folk ut av arbeid for en periode mens de leges, men folk kan også være sterkt forkrøplet hvis de ikke klarer å løse problemet. Heldigvis kan det gjøres tiltak for å hindre at typer skader, og for å støtte din helse på lang sikt.

 Foreningen av RSI med spesifikke yrker er hundrevis av år gammel. Historikere bemerket så tidlig som det 17. århundre, forfattere og de skriftlærde hadde ofte håndskader, og at slaktere og arbeidere noen ganger hadde lignende smerter, spesielt i overkroppen. Som bruk av datamaskiner og skrivemaskiner har blitt utbredt, er begrepet typer skader på oppmerksomheten til mange mennesker innkvartert.

 Det finnes en rekke forskjellige typer som kan oppnås ved RSI typer, som strekker seg fra tennisalbue tendinitis. Mange av disse skadene kan leges, hvis pasienten innser tidlig nok og skaden tar skritt for å behandle og forebygge tilbakefall. Andre slitasjeskader, for eksempel cyster og carpal tunnel syndrom, er potensielt farlig. Carpal tunnel er forårsaket av hevelse rundt bein og leddbånd, noe som resulterer i begrenset bevegelighet og smerte. Om lov til å utvikle seg, kan det bare behandles kirurgisk.

 Mens du skriver kan forårsake alvorlige skader, kan de bli minimert, og mange leger er mer opptatt av musen. Ved hjelp av en mus tvinger hånden i en merkelig posisjon, og kan til slutt føre til flere typer skader langvarig den kan. For å håndtere risikoen for RSI, alle databrukere tid til å sette opp en ergonomisk arbeidsplass som oppmuntrer dem til å holde sine armer nivå og høyre albue, til håndleddet ta en nøytral posisjon. Håndledd bør ikke være bøyd eller hviler på alt du skriver, og føttene skal plantes på gulvet eller på en fotskammel. Typists bør også gjøre en innsats for å sitte oppreist uten å lute eller lener innover mot skjermen. Tar disse trinnene vil gjøre de typer skader mindre sannsynlig.

 Leftovers er veldig viktig hvis folk ønsker å unngå de typer skader. Hvert 20. minutt eller så, databrukere trenger å stå opp, gå rundt, strekke og strekke hendene i særdeleshet. Nålene kan være bundet sammen og strukket bak ryggen eller sammenføyd med albuene bøyd foran kroppen og forsiktig rotert en side av kroppen til en annen. Fingrene og tommelen til å være fullt vendt, og armene må være strukket ut på utsiden av kroppen, med en hånd, og deretter gripe den andre bryteren. Dette typists gir også en mulighet til å hvile øynene.

 Som en kontordame viser tegn til å utvikle type skader som nummenhet, prikking, spenning, smerte eller begrenset utvalg av bevegelse, må forbokstavene ta fri. Forskjellige behandlinger alt fra massasje komprimerer kan brukes til tilstanden, som bør være før kontordame igjen begynner å arbeide for å behandle.

  •  Personer med carpal tunnel syndrom kan oppleve nummenhet eller prikking i fingrene.
  •  RSI kan bli kjøpt opp av å skrive.
  •  En håndleddet brace kan brukes for å lindre smerten forbundet med carpal tunnel syndrom.
  •  Ofte brukes til å behandle tennisalbue og andre slitasjeskader i armen, gir en albue ermet kompresjon og støtte for muskler og bindevev rundt underarmen og albuen.
  •  Splinter noen kan hjelpe med carpal tunnel syndrom.
  •  Skrive på et tastatur kan være vanskelig på håndledd, muligens skjerpende carpal tunnel problemer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha