Typisk Range CB Radio

 Hvis interessen for radiokommunikasjon, prøv radiobåndet statsborger. Mens omfanget av disse radioene med antennen selv er vanligvis i størrelsesorden noen få miles, i gode forhold, kan du nå de andre stasjonene som er hundrevis - kanskje tusenvis - av miles away.

 Sammendrag

 Omfanget av CB radio avhenger av en rekke faktorer, men er vanligvis mellom to og fem miles. Power er en av disse faktorene: maksimalt tillatt effekt er 4 watt i AM-modus og opptil 12 watt i SSB-modus. Deretter kommer antennen, som må være riktig innstilt for frekvenser hvor opererer CB radioer. Miljø- og geografiske forhold bestemmer også omfanget av dine sendinger.

 SWR

 Din CB radioantenne må være riktig innstilt for effektivt å overføre signalet. En perfekt standbølgeforhold innstilling er 1: 1, noe som betyr at ingen av kraften som overføres av CB radioen er vurdert og resultatene av den maksimale strøm. Som dine SWR øker, blir mer og mer makt reflektert og makt effektive utslipps grav. De ovennevnte 3 nivåer: 1 kan være farlig fordi varmen fra den reflekterte kraften kan skade komponentene i radioen.

 Hopp

 På CB band anledning kan "åpne" og tillate kommunikasjon over lange avstander i løpet av midten av solflekksyklus. Økningen skyldes radiosignalene retur av et lag i atmosfæren kalles ionosfæren. Når "jump shot" på denne måten, Kontakt hundrevis om ikke tusenvis av miles unna kan gjøres for korte perioder av gangen. Omvendt kan det laveste punktet på skip forplantningssyklusen være nesten ikke-eksisterende.

 Forordning

 Det er ulovlig, ifølge FCC-reglene, endring av CB-radio på noen måte å kringkaste til en høyere makt radioer er utformet for. For en gangs skyld FCC ikke har tatt mye aksjon mot de som ulovlig utnytter CB radioer, men situasjonen har endret seg. CB operatører er sitert til å endre sin radio for exit eller kjøre "out of band" og for utførelsen av forsterkere i et forsøk på å øke makten. Å bli tatt kan bety ikke bare et sitat, men også en stor bot.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha