Tyveri av konverteringslover

 Tyveri er en relativt enkel kriminalitet med mange avleggere til det. For eksempel er det vanlig flytur, det er identitetstyveri, og det er tyveri ved konvertering, som er når du får penger eller eiendom til en slutt, og du bruker den for en annen .

 Tyveri ved konvertering

 Hvis du får penger eller andres eiendom på en lovlig måte for en viss bruk, men deretter konvertere disse midlene eller eiendom til dine egne fly formål da har du begått av konvertering. Du har ikke stjele penger eller eiendom, men du endret formålet som det var ment å bli brukt.

 Intent

 Intensjonen er alltid en del av et tyveri kriminalitet. For eksempel si at du har fått en viss sum penger av arbeidsgiver, og han fortalte deg å betale regninger med det. Misforståelser instruksjonene, du betaler regninger i stedet for sjefen av regninger, tenker at hjelp. Du har ikke begått tyveri ved konvertering her fordi du ikke har bevisst intensjon om å ta de pengene og bruke den for utilsiktede formål.

 Forsøk og konspirasjon

 Tyveri av Konvertering kan også endres ved "forsøk" og "konspirasjon for å begå". Dersom flere personer har til hensikt å begå tyveri ved konvertering og har tenkt å gjøre, slik at de konspirerte for å begå tyveri konvertering. Forsøk på tyveri ved konvertering er når du faktisk prøver å begå kriminalitet, men for noen grunn ikke kan. Disse forbrytelsene kan både bli belastet i situasjoner der flyet ikke er fullt gjennomført gjennom, men det kan ha forårsaket skade bare i planlegging eller forsøkt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha