Underholdende med et lite budsjett

 Ønsker du å være sosial med venner og familie mens bruke så lite penger som mulig? Gjestene dine vil være kvalitetstid sammen, samt å sette pris på økonomien i disse hendelsene. Her er noen ideer som er påvist vinnere:

  •  Omfattes-oppvask middager: Hosts tilby hovedretten, og gjestene ta side retter og desserter. Fordelene med denne type samling som ingen har til å absorbere for mye arbeid eller utgifter og alle kommer til å prøve mange nye og variert mat. Ta med barna, leie en barnevakt eller ungdom til å sitte eller underholde barna i kjelleren, og de voksne kan se opp eller i stua eller spille kort.
  •  Wine Tasting Party: Denne typen kommer sammen kan være en veldig lærerik og morsom opplevelse. Slik fungerer det: Ansvar for verten å invitere til venner eller familie, legger ut reglene, og gi briller, kjeks, frukt og ost for alle. Da gjester hver ta med en flaske vin. Verten bestemmer på forhånd reglene, for eksempel følgende: Ta med rødvin, $ 10 / flaske maksimum, med flasker forkledd i papirposer. Etter at alle gjestene har kommet, en rekke poser, åpne flasker vin, og begynne prøvingen. Diskuter egenskapene og kvalitetene til hver vin og stem på din favoritt mens du nyte ost, frukt og kjeks og selskapet av dine venner. På slutten, avslører vinne valget.
  •  Fotballfest: Hosts tilby emnet starter, som har noe å gjøre med det andre laget. For eksempel, hvis laget ditt Miami Dolphins, kan det være lurt å spille fisk elendige eller Tennessee Titans, gresk gyros tjene. Gjestene ta med drikke. Slå vertene med hver kamp.
  •  Game Night: Tillat to til fire personer over etter middagen å spille Farkel eller noen andre spill av ditt valg.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha