Undersøke det spanske eiendomsmarkedet

 Leksene dine før du tar skrittet fullt ut, i stedet for å dykke rett inn i den dype enden, er et klokt trekk hvis youâ € ™ re vurderer å kjøpe en eiendom i Spania. Få hodet rundt markedet før du begynner å søke deg å spare penger, tid og krefter på lang sikt.

  •  Bestemme budsjettet. Den første beslutningen om å gjøre er hvor mye du har råd til å bruke. Bygg i ekstra kostnader på cirka 10 prosent av prisen for eiendommen for advokathonorarer, lokale eiendomsskatt, og undersøkelser. Legge til flere hvis du ønsker å gjøre tilføyelser eller forbedringer til eiendommen.
  •  Kontrollere skatteposisjon som en flukt skatter er din største bekymring. Du vil finne mye feilinformasjon i å undersøke de mulige skattefordeler ved å eie en eiendom i utlandet. Mange boligeiere finner det ISNA € ™ t mulig eller ønskelig å overføre sine skatteforhold i Spania. Mange flere finner ut at de lade ulike aspekter av deres virksomhet i begge land. Du kan betale lavere skatt i Spania enn i Storbritannia, men disse tingene før du drar til flyplassen, ikke i å selge opp.
  •  Undersøkelser lønner seg. Du kan finne om Spania før du går, sparer dager av gangen og hundretusener av euro ved å begrense ned ditt valg av de ønskede egenskaper og områder til en kort liste over to eller tre før jakt ut passet ditt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha