Undervise barna til spill: Sight Words

 Du og barnet ditt kan være morsomme stave syn ord, de ordene som de var, og at barnet skriver til hele tiden. Sett dem på papirlapper eller kommersiell bruk flash-kort, og deretter bruke dem i "Se og skrive" stave aktiviteter. Her er noen åpenbare å prøve ut:

 Å se og skrive

 Den enkleste måten for barnet å lære er spill for ham å se på et ord, og deretter skrive det mye tid. Har ham gjøre dette ved hjelp av ti av de syn ord om gangen og spille "Se og skriv" spill med dem:

  •  Titalls syn ord på ti stykker av papir. La barnet deretter spre dem ut med ansiktet ned og be ham om å slå hvert ord, ta en rask titt på det, og deretter skrive det i hans avis.
  •  Har barnet ditt sette de ti ord i en haug, og be ham om å snu hver en rask titt på det, og deretter skrive det ned.
  •  Holde ordene i en vifte til deg, spør barnet ditt til et ord, se på å plukke den opp og skrive det ned.
  •  Holde de ti ordene i en vifte mot deg, be ham om å velge, men ikke se på det, ett ord, og deretter ta tre gjetninger på hvilke ord han er valgt. Hvis han gjettet riktig, han tar en titt på det og skriver det ned. Fortsett til han er ferdig alle de ti ord.

 Gjemsel

 De fleste barn liker gjemsel, men yngre barn, spesielt, liker å finne sine ord. Skjule ti ord rundt huset og barnet ditt direkte til dem med varme og kalde instruksjoner. Du vet, hvis de stadig nærmere et ord, fortelle henne at hun blir varmere, og da hun beveger seg bort fra et ord, sier de blir kaldere. Hvis de gjorde de diktere alle ordene for å fortelle henne.

 Racing klokken

 Hvis barnet ditt ønsker en utfordring, gå av din klokke eller stoppeklokke. Du kan blåse en fløyte for å starte med ham, også. En tid for ham å slå sett, bestemme seg for å skrive ti ord til ham. Eller du kan gi ham tid til å skrive ordene på første diktat og deretter ha ham prøve å slå sin tid dikterer hver påfølgende. Du kan bruke noen av de "Se og skrive" eller "skjule og søke etter" spill mot klokken.

 Sporing

 Barnet ønsker å vite at han har det bra, ønsker å føle seg stolt av seg selv, og du må vise at du er stolt av ham også. Den beste måten å oppdage og anerkjenne hans fremgang med en visuell påminnelse. Med andre ord, du trenger en fremgang diagram. Du kan lage et kakediagram eller linjediagram, hvis du er hendig på tastaturet, eller en enkel graf som barnet ditt er å holde seg klistremerker er like bra.

 En god måte å begynne å holde styr på fremgangen er en ti-ukers plan, som ganske enkelt betyr at du har tenkt til å følge barnet til de ti nye ord i uken i ti uker, og deretter har tomt uker på plakaten papir. Du kan ti sirkler er fylt med ti klistremerker eller stjernene en uke eller laget et søylediagram uavgjort på ti stenger hver på ti enheter. Bedre ennå, kan du prøve å trekke en linje til månen for barnet å farge eller sette klistremerker på å se om han kan stave på plass. Du kan til og med ta et bilde med 100 segmenter å være farget, eller har en marmor jar å bli fylt med klinkekuler eller få 100 100 make-selvklebende etiketter står fast på en dør.

 Gjør det meste av medier

 Slik som maling, fett blyant og barberkrem - - Du kan bruke forskjellige stoffer for å skrive ord med slik at skrivemåten er mer moro. Få en stor skuff og nå for litt sand, sukker, fløte, barberskum, pudding, gjørme, eller ris. La barnet skrive sine brev hvor gode eller skitne media du velger om han har bokstavene for å lage ord ut av modelleire eller kake mix. Har et utvalg av farger og typer og armen ut til å gjøre boble, regnbue, eller skygge bokstaver for effekt. Boble bokstaver er den type fett som barn elsker å doodle, regnbue bokstaver er brev skrevet i forskjellige farger, for det meste en farge etter hverandre, og skygge bokstavene vises tredimensjonalt.

 Games for å gå

 Disse enkle aktiviteter og spill er ideell for de gangene når du venter på fotballtrening eller Brownies. Du husker kanskje noen av dem fra din egen barndom.

 Ukompliserte muntlige stavemåter

 Selv om egentlig ikke et spill, kan du bli overrasket over å finne hvor mye barnet liker ukomplisert staving, særlig hvis han allerede praktisert ordene og er ganske sikker på å få dem alle rett. Han faktisk liker deg for å be ham om å stave dem høyt. I bilen, på matbutikken, eller i heisen, be ham om å stave noen ord for deg. Yngre, energisk barn vil ønske å komme rett inn i loven, også.

 Oral stavemåter med et tema

 Tenk på et tema, for eksempel ord som slutter på slips eller har mer enn tre stavelser, og for å si det turn og stave dem. Denne aktiviteten fungerer godt med to eller flere barn, og du kan gjøre de emnene lettere for yngre barn.

 Bokser

 Bokser er mer interaktiv enn noen spill og jo mer barnet leker, jo bedre spillet han kan gi. Begynne å tegne av et kvadratisk rutenett poeng, 4 poeng til 4 poeng. Bytt på å tegne individuelle linjer mellom to side-by-side prikker. Du kan tegne vertikalt eller horisontalt, men ikke diagonalt. Målet ditt er å gjøre flere bokser enn motstanderen. Når du er ferdig med en boks med tillegg av den fjerde siden av en tre-sidig boks, sette deg på innsiden av boksen og får en annen vending. "Så," du spør, "Hvor kommer stave passer i?" Gi barnet ditt fem gratis spinn for å starte spillet, som han først fem staver ordene riktig.

 Ord på ryggen

 Har du et barn med en tom tilbake? Skriv et ord på den med fingeren. Bli den første bokstaven et par ganger før han finner ut hva det er, og gjøre det samme med resten av bokstavene. Når barnet ditt tallene ut hele ordet, deretter snu og tilby dine tilbake for frem og tilbake.

 Bilde Words

 Ord som hopping, løping, og spiser er bra for å tegne med. Be barnet ditt til å trekke i og rundt de ordene for å få dem til å se ut som hva de sier. Noen bokstaver kan hoppe ut av hoppet, kan kjøre noen føtter er lagt til undersiden av k; og spiser kan bli satt på en plate. La barnet komme opp med gode ideer for vær, rundt, ned, drikke, vokse, lys, lite, telt og to.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha