Unnlatelse av Facetime på min iPhone 4

 Facetime er en måte å snakke ansikt til ansikt med din iPhone kontakter. På tidspunktet for offentliggjøring, var Mac-programmet bare tilgjengelig på iPhone 4 enn tidligere modeller mangler de nødvendige kamera evner. Hvis Facetime-samtale svikter, er det flere mulige årsaker. Først, sørg for at den personen du ringer også har en iPhone 4 og dens Facetime-funksjonen er slått på.

 Ingen trådløs tilkobling

 For å gjøre en Facetime-samtale med suksess på iPhone,. Hvis anrop mislykkes, er det mulig du og personen du prøver å snakke må være koblet til det trådløse Internett, eller Wi-Fi som du eller kontakt din har deaktivert Wi-Fi på din iPhone 4. For å aktivere en gratis Wi-Fi, gå til "Innstillinger" programmet fra startskjermen på enheten. Tap Wi-Fi, og klikk på "Off" -ikonet, som kan slå i "On" posisjon. Hvis du ikke er innenfor rekkevidden til et offentlig nettverk, eller som du har sikkerhetsnøkkelen, må du starte samtalen når du har trådløs tilgang.

 Kontakt Bad

 Ringe noen via Facetime på iPhone fungerer annerledes enn det gjør på andre Mac-enheter, for eksempel iPod Touch og iPad. Mens andre enheter krever en e-postadresse for å starte en Facetime-samtale, må du bruke et telefonnummer på din iPhone 4. Hvis anrop mislykkes, sørg for at du bruker telefonnummeret, ingen e -post å sende anropet. Det er også mulig at du har angitt feil nummer, så må du sjekke at kontaktnummeret er gyldig.

 Feil Tid Configuration

 Apple advarer om at feil klokkeslett og dato innstillingen på din iPhone 4 kan hindre en vellykket Facetime-samtale. Den beste måten å få riktig dato og klokkeslett på enheten er å ha din iPhone får tid på mobiltelefonen automatisk. Pek på "Innstillinger" på startskjermen på din iPhone og velg "Generelt" i menyen. Gå til "Dato og tid" og trykk på ikonet "Off" ved siden av "Auto Adjust" for å bytte bryteren til "On" posisjon.

 Feilsøking

 Hvis du ringer riktig telefonnummer og både du og din venn har Wi-Fi er aktivert, anbefaler Apple starte Facetime på telefonen. Gå til "Innstillinger" app på telefonen din og velg "Phone" -menyen. Slå "Facetime" på "Off" posisjon, deretter tilbake til "På", og deretter prøve å ringe på nytt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha