US Pat identifikasjon

 patentnummer er unike numrene som er tildelt av USPTO å identifisere en spesiell patent på et nytt produkt eller oppfinnelse. Ser vi på antall patenter, kan du finne ut om det er et verktøy patent, design, reissue eller plante. Tar et bredere syn på patentnummer, kan du også lære hvordan landet vårt var teknisk aktiv på ulike tidspunkter gjennom historien.

 Historie

 Den nåværende nummersystem for patenter startet i 1836. På den tiden, alt i patentkontoret, inkludert alle filer, ble ødelagt av brann. patent historikere referere til dette som den store brannen. Det vi nå vet om patenter før tiden er i stor grad på minne av singelen patent sensor ansatt på den tiden, og en bok designer hadde lånt fra PTO. Kommentere denne skjebnesvangre året, Abraham Lincoln sa: "patentsystemet lagt drivstoff av interesse for brannen i geni."

 Den 1836 Patentloven, forutsatt at det første patent nummer ville være "1." Tidligere patenter at datoen ville bli indikert med en "X" Når dette systemet ble vedtatt, den eneste typen patenter var verktøyet patenter. Hvert verktøy patent siden da har blitt nummerert.

 Reissue og design Numbers

 De Reissue patentnummer begynner med bokstavene "re". Den første reissue patentet ble publisert i 1838. En reissue patent kan tildeles for å fikse en tilsiktet standard.

 design patenter ble introdusert i 1843. design patenter kan skilles fra andre patenter fordi de begynner med bokstaven "D" Det første patent motivet er nummerert D000001, som ble tildelt George Bruce for en ny font .

 Plant Patent

 antall plante patenter begynner med bokstavene «PP». Disse ble innført i 1931 for å beskytte den nye hybrid og andre nye varianter. Den første utgaven av anlegget, PPOOOO1, ble tildelt Henry Rosenberg steg for en lekkasje.

 Andre patenter tall

 Numre som begynner med bokstaven "H" ble introdusert i 1985. Den "H" indikerer at oppfinnelsen er en lovfestet oppfinnelse registrering. SIR er ikke sanne patenter. Ved å sende inn en CRS, kan oppfinneren kreve oppfinnelsen som kjent teknikk. Dette har effekten av å unngå at noen patentering enheten.

 Innsikt

 Leter patent tall gir et generelt bilde hvor oppfinnsomme amerikanerne var i bestemte områder over tid. For eksempel under høykonjunkturen år av teknologi mellom 1995 og 2005, 1,246,479 patenter har blitt utstedt. Dette representerer nesten 17 prosent av alle patenter som er registrert siden begynnelsen av nummereringssystemet. Til dags dato, ble innvilget 7472428 verktøyet modell 584 026 og 19 613 plante patenter. I tillegg ble 40,613 patenter gjenutgitt i 2 228 og SIR ble innvilget.

 Viktig

 Det er viktig å ikke forveksle patentnummer med søkertallene. Søknads tall tildeles når søknaden er først innlevert. Dette er svært forskjellig fra den patent nummer, som er tilordnet til programmet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha