USA og irsk statsborgerskap krav Double

 Dobbelt statsborgerskap oppstår når en person blir en borger av mer enn ett land, enten ved fødsel, avstamning eller naturalisering. Mens søkeren må oppfylle flere kriterier for å bli en dual statsborger i Irland og USA, er prosessen enkel og krever at dokumentasjon og god tålmodighet. USA har strengere regler for å bli borgere, mens lovene i Irland stiller mindre strenge krav.

 Fordeler med dobbelt statsborgerskap

 Å bli en irsk statsborger og USA Double kommer med flere fordeler. En beboer kan passere fritt i begge land, og krever ikke pass for å reise mellom de to. Som medlemsland i EU, en irsk statsborger som bor eller arbeider i land i EU og blir kvalifisert for arbeidsledighet og ulike sosiale ytelser. Som bosatt i USA, kan en borger sponse slektninger å bli amerikanske statsborgere, og vil aldri bli utvist eller nektet innreise til landet.

 Irske Beboere

 For å få amerikansk statsborgerskap, må søkeren oppfylle ett av flere kriterier. De kan gjennomgå en prosess som kalles naturalisering, der de søker om statsborgerskap og sverge troskap til USA. Hvis en irsk statsborger født i USA eller har minst én forelder som er borger av USA, og hun allerede har amerikansk statsborgerskap.

 De amerikanske statsborgere

 Dersom en kandidat har minst en irsk forelder, så er det allerede en irsk statsborger. Dersom minst en besteforelder var en borger av Norge, mens kandidaten kan søke om fødselen av Foreign Affairs i Irland posten. For å gjøre dette, må han presentere sine besteforeldre, foreldre og sin egen informasjon ved fødselen utenlandsk register for å bevise sin irske arv. Etter fullført, vil organisasjonen sende bekreftelse på at det kan bruke til å bevise irsk statsborgerskap og be om en irsk pass.

 Lovligheten

 USA har en tendens til å rynke på dobbelt statsborgerskap og enda en gang hersket ulovlig. To symbolske tilfeller av 1967 og 1980. flyttet Høyesterett å streike mest lovgivning som forbyr dobbelt statsborgerskap. Reglene er alltid litt til dem som blir amerikanske borgere gjennom naturalisering, hvor troskap til å frafalle omfatter gamle landet av kandidaten. Men mange land ikke anerkjenner denne klausulen og fortsette å behandle søkeren som om det var fortsatt en borger av landet sitt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha