Utilities Apps for Android

 Det er nok av nyttige programmer tilgjengelig som hjelp til din Android-enhet og installerte programmer jevnt. Disse programmene lar deg administrere enheten og synkronisere filer mellom flere systemer, administrerende passord for dine favorittsider, ekstern tilgang til maskinen hjemme, tester nedlasting og opplasting hastigheter på enheten, og søk din Android-enhet som det er feilplassert.

 Følgende er noen av de beste verktøyet apps for Android-enheter:

 •  Dropbox: Dropbox kan du automatisk overføre filer mellom flere systemer, for å synkronisere tilgang til filer eksternt fra en nettleser, og dele filer med andre mennesker. Dropbox Android app har full tilgang til alle filer som er synkronisert til din online Dropbox-konto. Bruk dette programmet til å bla gjennom filer lagret i din Dropbox-konto.


 •  Gmote 2.0: Gmote du kan bruke din Android-enhet som en Wi-Fi-fjernkontrollen for å se filmer og lytte til musikk på datamaskinen din. Etter installasjon, oppstart og konfigurere gratis Gmote serverprogramvaren på Windows, Mac eller Linux-maskin, starter du bare Gmote app på enheten og koble trådløst til Gmote server på datamaskinen.
 •  Lastpass for Dolphin HD * Prem :. Lastpass for Dolphin HD * Prem. er et passord manager tillegget for Dolphin Browser HD. Med dette tillegget, du aldri trenger å alle brukernavn og passord som du bruker til å logge inn i ulike områder som du husker regelmessig. I stedet Lastpass for Dolphin HD * Prem. fyller den inn for deg. Det eneste du må huske er din Lastpass master-passord og brukernavn.
 •  MyPhoneExplorer Klient: MyPhoneExplorer er en kraftig Windows-program som lar deg administrere din Android-enhet og synkronisere informasjon og filer mellom enheten og datamaskinen. For å bruke den, må du først MyPhoneExplorer Client app på Android-enheten og deretter starte programmet. På Windows-system, må du installere og kjøre gratis MyPhoneExplorer programvare som kommuniserer med enheten via USB eller Wi-Fi.
 •  Remote Desktop Client: En lojal verktøy i arsenal av ethvert datasystem er Remote Desktop Protocol. Ved å bruke RDP programvare på et eksternt system over Internett, kan en admin logge på et Windows-system eller server og ta over nesten full kontroll over systemet. Når det kreves en nødsituasjon for å signere og alt du har med deg er din Android-enhet, fyre opp Remote Desktop Client app og ekstern tilgang til systemet.

   Geek alert: The Remote Desktop Client app krever litt networking know-how.

 •  Remote VNC Pro: Hvis du trenger å logge på en ekstern datamaskin for å få kontroll over systemet, er VNC annen populær metode. VNC programvare kan kjøres på nesten hvilken som helst datamaskin, noe som gjør det til et godt valg når de to systemer som kjører forskjellige operativsystemer. Remote VNC Pro har et par stykker av informasjon for å opprette en ekstern tilkobling: adressen til verten, VNC port og VNC passord.

   Du må finne ut noe nettverk geek-speak av VNC Remote Pro app.

 •  Test: Enten du er ute etter å skryte av at telefonen har en super rask Wi-Fi-tilkobling hvis du ønsker å bevise at informasjonen på telefonen din er tregere enn melasse, gir testen du den definitive svar. Test er en enkel app som måler nedlasting og opplasting hastigheter på enheten. Du kan velge å se vises som kbps, Mbps, eller kB / s resultater.
 •  WebSharing File / Media Sync: Det eneste formålet med dette programmet er å fungere som en kanal for å overføre filer fra enheten ved hjelp av en trådløs tilkobling. Det er også enkelt å bruke og har et elegant brukergrensesnitt.


 •  Hvor er My Droid: Hvis du ofte glemmer hvor du la din Android-enhet, må du hvor er min Droid. Ved sms eller e-post til en spesiell "oppmerksomhet ordet" på telefonen, kan du spille telefonen en tilpasset ringetone på fullt volum -. Selv om volumet hadde blitt slått av, kan du også tekst eller e-post hverandre "Attention ordet for GPS ", som er en tekst eller en e-post med telefonens koordinater og en link til stedet på Google Maps sender tilbake.
 •  Wifi Analyzer: Hvis du er i et område hvor mange mennesker har til å leve på Wi-Fi-rutere, har du sannsynligvis har problemer med å finne en kanal som ikke allerede er for opptatt. Jo mer en kanal benyttes av nabo rutere, jo flere rutere som forstyrrer hverandre, forårsaker lav gjennomstrømning. Wifi Analyzer viser alle Wi-Fi-rutere i området og indikerer hvilke kanaler de bruker, slik at du setter minst trafikkerte kanal på ruteren kan bli funnet på.

   Wifi Analyzer app krever kunnskap om nettverksbygging.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha