Utskifting av en lysbryter

 Du er i stand til, kan dine egne grunnleggende hjem elektriske reparasjoner spare mye penger på å gjøre det i stedet for å ringe i en profesjonell elektriker til å skifte en ødelagt lysbryter, hvorfor ikke gjøre det selv? Skifte en lysbryter er trolig en av de enkleste elektriske baner som alle kan gjøre, og er en fin måte å introdusere ideen om hjemmet elektrisk reparasjon.

 For det første trenger du noen grunnleggende punkter som du enten allerede har eller kan kjøpe på ethvert hjem forbedring butikken for å samle sammen. Du går til maskeringstape, Sharpie markør penner trengs, skrutrekkere og et nytt sett med brytere. Fordi du kan håndtere mer enn én type skrue, er du sannsynligvis kommer til å ønske å ha et komplett sett med skrutrekkere i hånden. Når du har samlet disse elementene sammen du er klar til å begynne. Igjen, før du begynner, må du være klar over at det å jobbe med strøm er farlig og må behandles som sådan med respekt og omsorg.

  •  Når du starter, har du makt på hovedbryteren for området du skal jobbe på. Dette er for å sikre at ingen elektrisk strøm passerer gjennom området som du arbeider, og for å holde det slik, må du tydelig markere bryter som å være ute av drift, arbeid eller noe sånt, slik at ingen kommer sammen og slå den på igjen.
  •  Etter å ha slått av strømmen, må gå for å bytte og ta av dekselet bruker riktig skrutrekker. Disse dekslene er vanligvis laget av plast, men noen er metall, så du må være forsiktig.
  •  Når du har tatt av dekselet, fjern monteringsboksen. Veggboksen er liten elektrisk boks som bryteren er plassert. Gjør dette ved å fjerne de to skruene som holder esken på plass. Nå bør du nøye fjerne bryteren på veggen, bør det komme ut nok til å avsløre ledningene.
  •  Sjekk ledningene, og du skal se to skruene som holder ledningene til bryteren. Klart å tagge eller markere hver ledning, slik at du vet hvilke skru de kom fra. Jeg foreslår at du bruker fargede sharpies og tape, fordi ledningene er vanligvis fargekodet slik at det skal hjelpe. Nå fjerne ledningene fra skruene.
  •  Ta deg god erstatning bryteren og hold den oppreist. Deretter begynne å sette alt tilbake ved hjelp av omvendt prosessen med hvordan vi har det alt fra hverandre.
  •  Etter at du har skiftet ut dekselet du klar til å teste arbeidet ditt. Slå på strømmen igjen, og prøv å slå på lyset. Du bør vite umiddelbart at alt er gjort riktig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha