Utvikle felles konverteringsformler

 Jeremy utgjort et problem som er basert på to celler A1 og C1. Disse cellene er utformet for å inneholde og inches mm, respektivt. Jeremy ønsker en måte som noen kunne angi en verdi i A1, og det vil bli konvertert til millimeter i C1. Omvendt kan vi ta en C1-verdi, og det ville bli omdannet til centimeter A1.

 Gjør konverteringen, selvfølgelig, er ikke det virkelige problemet. Problemet er at dersom noen kommer i A1 verdi, vil denne verdien være en hvilken som helst formel som kan overskrives i den cellen, og at en eventuell verdien i cellen C1 som ikke kunne gi den ønskede omdannelse i den tidligere skrives A1.

 Det finnes flere ulike måter dette kan bli kontaktet. Hvis du ikke har noe imot å utvide benken design for å inkludere to celler, kan disse cellene bare brukes for innspill og cellene A1 og C1 kan brukes til eksport. En av inngangs celler vil inneholde verdien som skal konverteres, og den andre vil inneholde enhet av inngangsverdien.

 Selvfølgelig, hvis du ønsker å virkelig begrense deg til to celler, så må man ty til bruk av makroer for å gjøre selve konverteringen. Du kan bruke et regneark tilfelle at hver gang en celleverdi blir endret aktiveres ved bruk, og hendelseshåndterer kan sjekke for å se om cellen blir endringer enten A1 eller C1. Følgende makro gir et eksempel på hvordan dette kan fungere:

 Private Sub Worksheet_Change
 = False
 Med Active Sheet
 Hvis target =. Dan
 . .value =. .value * 4,25
 ElseIf target =. Dan
 . .value =. .value / 25.4
 End If
 End With
 = True
 End Sub

 Merk at du ikke trenger å ha noen formler i cellene A1 og C1; formlene i makro selv. Dersom det er en endring i celle A1, er verdien i cellen C1 endres av makroen. Selv om det er en endring i celle C1, er verdien i cellen A1 endres av makroen. En endring i en annen celle ved siden av A1 og C1 er ignorert av makroen.

 Excel tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Excel finner du her: Utvikle gjensidig konverteringsformler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha