Vær forsiktig når du handler for mat

Når du shopper for mat bør være forsiktig, fordi i supermarked hyller er mer import fra Kina, som forbruker tenker.

Det faktum at Kina er det landet som vil bli injisert i verdens mest sprøytemidler - nådeløse - for å øke utbyttet, nå vet vi vel alle. Men at våre forhandlere mange mat kinesiske produkter på smal, er om taus, og dessverre er det fortsatt ingen krav til nøyaktig erklæring.

Bringebær, jordbær, konsentrert tomatpuré og mange andre ting vi kjøper i håp om at disse er tyske produkter. Og så hvorfor dominerer Kina til 97% i det tyske markedet med disse fruktene? Jeg kan bare gi råd til å se nøye når du handler. For eksempel, Eplejuice, så fantastisk billig, kommer fra kinesiske. Konsentrer, yoghurt får haken. Frukt tilbud også fra anerkjente produsenter. Og så listen ville fortsette. Men det er selvsagt skjult for oss. Bioware ville være en løsning, men som har råd til en stor familie dette?

Noen vil si at kroppen som allerede takle enhver og så langt alle var så sunt. Ja, til nå - heldige og / eller gode gener! Gift kommet gradvis, og vi har ansvar for våre barn! I dag kan du kjøpe alt, men du trenger ikke ha alt.

Når jordbær eller asparges sesongen er over, går du opp til på lokale produkter.

Nå må du ikke falle over meg, jeg ønsket å stimulere bare å tenke - som Bernhard med sin siste artikkel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha