Vær glad, legger ingen forpliktelser

Vi er så vant til å adlyde siden barndommen, virker det som vi bare kan fungere hvis vi følger ordre. Ingenting er lengre fra sannheten: resultatet blir det motsatte av hva vi ønsker.

I disse dager, jeg har vært i seng med en forkjølelse og som tillater meg å reflektere over de selv pålegge forpliktelser, og vi ønsker å forklare virkningen de har på kroppen vår.

Noen ganger tror jeg kroppen min stopper meg hver gang jeg må gjøre et stort skifte i livet mitt. Hvis du ikke gir meg tillatelse til å gjøre hva jeg vil, slik jeg liker, reagerer kroppen og blir syk.

I trening for å være lykkelig, ikke rom for utskyting. Når du tvinge deg selv, din indre barnet opprørere, stadig distanciándote dine mål.

Alt jeg får imponiéndote forpliktelser er i økende grad komme unna Happiness, til det ikke lenger engang huske det betyr, eller hvor du kan finne den.

Også, hvis du tvinger deg selv, andre og også du vil holde obligarás relasjoner for slaveri og ikke relasjoner basert på ekte frihet.

Med hver ny oppgave presentert for deg, er det best å ta et øyeblikk å gjøre en liten refleksjon. Spør deg selv:

Er det viktig for meg?

Kan jeg gjøre uten den?

Bla over ordene du sier du daglig og også i tanker fordi de styrer dine handlinger, som noen snakker lavt og velge bare de ord og tanker som gir deg makt.

Jeg vil forklare med et eksempel, før to oppgaver, sier du:

"Jeg må sortere rommet mitt"

"Jeg må organisere mine regninger"

De er den type setninger som høres ut som beskatning, og du blir et offer ... og dessuten, du sender, noe som gir ordrer til deg selv! Bare tenker på meg gåsehud og gir meg lyst til å løpe bort!

Min anbefaling er å prøve disse andre måter å fortelle:

"Rommet mitt trenger rengjøring og nå er en god tid. Om en liten stund vil det være klar og ryddig, og jeg føler stor! Hender til å jobbe! "

"Her er de mine månedlige regninger, etterlyst for ordren og velger å gjøre det nå. Hvor godt jeg tar alle mine papirer i orden! "

Det høres annerledes sant? De er forskjellige måter å tilnærme de samme dagligdagse situasjoner.

Disse ordene gir deg makt, fordi du beskrive fakta objektivt, du velger å ta affære om dem og forestille seg hvor god du vil føle deg etterpå.

Fra nå av, vet du at hvis du gir ordre Du kan ikke lære å være lykkelig. Løsningen er å snakke til deg selv med kjærlighet og handle besluttsomt!

Hvis dette er viktig for deg, eller du kan ikke gå uten den ... ditt valg kan ikke være annet enn få til det med den største glede og engasjement!

Du vil se hvordan ikke pålegge noe, få deg til å føle deg mye lykkeligere!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha