Vær oppmerksom på før du ansetter et hjem forsikring

Før rådgivning via e-post eller telefon, må du ha følgende informasjon og dermed tegne forsikring for hjemmet:

1 - Type eiendom hvis en flat, et townhouse, en villa, etc. og hvis sedvanlig eller andre vivienda.2 - Hvis du eier eller inquilino.3 - Den byggeår og arealet aproximados.4 - Vernetiltak mot robo.5 - Forsikringssummen for innhold euro som kontinentet beregnes av datasystemet ved verdien av reconstrucción.6 - Postnummeret, retning og høyde.

Søke råd fra en profesjonell mellommann, fordi her er det, søke profesjonell mellommann passer dine behov og den forsikringssum i passende selskap for hvert enkelt tilfelle. Vel de fungerer best hjemme forsikring.

Multi-risiko hjem forsikring:

Hjem forsikring er en kontrakt som er inngått med et forsikringsselskap for å dekke risiko eller store ulykker i eller utenfor familiens hjem, og er ment for eiere eller leietakere av eneboliger i eie eller leie tredjeparter.

Hjem forsikring i utgangspunktet dekke:

1 - Continent for sin rekonstruksjon verdi.

2 - Innhold

3 - Ansvar familie som skader forårsaket til tredjeparter, av alle husstandsmedlemmer.

4 - Forsvar Juridiske, advokatutgifter, kausjon, påtalemyndighet og eksperter som originin følge av et havari.

5 - Home Care, for skader forårsaket av handlingen av vann, skader forårsaket av tyveri og ran i gaten, brannskader, kosmetiske skader, bryte vinduer, speil, sanitærutstyr, keramiske kokeplater og klinkekuler).

I tillegg kan du også dekke andre typer ansvar som utilsiktet risiko Garasje Kjøretøy brann, personlig ulykke, og selv manglende betaling av · Boligforsikring

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha