Væsker som maleri biler Effect

 Mange væsker har en negativ effekt på billakk. Disse væskene som skader billakk hvis venstre lenge nok, vil ødelegge malingen og forårsake permanent skade på overflaten av bilen. Hvis du vil at maleriet å bo trygt, rengjøre bilen så snart du innser at væsken er der.

 Egg

 Egg kan fjerne et helt lag med maling hvis ikke straks fjernes. Den gule og eggehvitene er korrosive materialer i kontakt med maling. Skallet av egget kan også lage riper i maling. Hvis du ikke finner egg på bilen, rense området så snart som mulig, og bruk en mild såpe med vann. Pass på at du fjerner egg helt.

 Barberer Cream

 Barberkrem på overflaten av en bil, kan føre til misfarging. Hvis du blir overrasket når barberskum er fortsatt i form av skum, vil det ikke føre til skade. Skader oppstår når barberskum er igjen til tørk. Du må fukte området for å vaske barberskum. Hvis misfarging allerede har startet, trenger du en ny maling jobb.

 Aceton

 Aceton inneholder kjemikalier som vil spise bort på billakk. Denne væske vil oppløse malingen til basen. Det tar bare et par timer for at dette skal tre i kraft på billakk. Hvis du fjerner aceton umiddelbart, vil skaden være minimal. Det kan tas med vann og såpe.

 Fluid kjøretøy

 kjøretøy fluid vil løse seg opp og skade malingen på overflaten av en bil. Disse inkluderer kjølevæske og bremsevæske, som vil myke opp maling og gjør den mer utsatt for skader. Disse kjøretøyene væsker handle raskere på maling som de fleste væsker. Det er best å fjerne disse fluider umiddelbart for å hindre overdreven skade.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha