Vanlige feil når miste Kilo

 Det er mange forskjellige måter å tape kilo, men ikke alle av dem er friske. Hvis du trenger å gå ned i vekt, men er ikke sikker på hvilke metoder som bør brukes er, les videre for å lære mer om de vanligste feilene for å miste kilo.


 Du bør ikke prøve å miste mer enn to pounds en uke. Stoffskiftet trenger litt tid til å tilpasse seg den nye livsstilen og gå ned i vekt for fort er mer enn sannsynlig at du kan gjøre svak.


 Også, hvis du gå ned i vekt for fort, vil du ikke ha nok til å venne seg til sin nye sunne vaner tid. Du vil mer enn sannsynlig tilbake til sin tidligere livsstil og usunn overvekt igjen når du er ferdig med din vekttap programmet.


 Ikke hold vekttap eller fitness program som et midlertidig tiltak for å ta for å få plass. Tenk på disse programmene som en langsom transformasjon av deres livsstil.


 Ikke huske at du vil være i stand til å vende tilbake til sine gamle usunne vaner når de når en idealvekt. Vedta nye vaner i din vekttap eller fitness program skal vare livet ut. Merk at det kan ta opp til to måneder med konsekvent innsats før du faktisk vedta en vane.


 Du bør ikke erstatte usunn mat med fett eller sukker gratis tilsvarende. Disse matvarer ikke inneholder noe fett eller sukker, men ofte kompensere med andre sunne ingrediens.


 Usøtet mat kan, for eksempel, inneholder en overdreven mengde av maissirup med høyt fruktoseinnhold. Diet brus inneholder vanligvis usunne kjemikalier og konserveringsmidler som kan ødelegge fordøyelsessystemet. Les alltid etikettene på matvarene du kjøper, og huske på at mat og økologisk mat kan du koker det samme og er et bedre valg.


 Ikke forvent å oppnå en sunn vekt hvis du ikke har noen aktivitet. Et sunt kosthold kan gjøre mye for deg, men du trenger for å holde seg aktiv i løpet av dagen. Du bør gå minst tretti minutter om dagen eller finne en annen aktivitet for å hjelpe deg å holde seg aktiv.


 En hobby som hjemme forbedring, kan hage være eller bare leke med ditt kjæledyr og barn kan gjøre en reell forskjell. Hvis jobben din krever at du tilbringer mesteparten av dagen sitter ved et skrivebord, ta hyppige pauser, slik at du kan trene på en yoga matte.


 Regelmessig trening vil hjelpe deg å komme i form, men vær forsiktig så du ikke brenner muskelmasse så vanskelig byggekostnader. Du bør begynne langsomt med din fitness program, og tjener ikke mer enn to ganger i uken, hvis du ikke er vant til å trene regelmessig.


 Utøve oftere og for lengre perioder av gangen mens du går, og ikke prøve å gjøre cardio før du har mistet noe vekt i magen. Vente en hel dag før du trener de samme muskelgruppene igjen for å hindre muskelspenninger.


 Hold deg unna de vanligste metodene for å miste kilo og fokus på effektiv vekttap teknikker. Du vil få gode resultater hvis du utvikler et effektivt program skreddersydd til dine behov.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha