Vanlige feil som blir gjort i akademiet

Vanlige feil som blir gjort i akademiet

Vektløfting med Ego

Dette er uten tvil den største feilen som alle kan gjøre når du er på alle nivåer av trening. Løft med ditt ego er det lov å dytte eller løfte for mye vekt uten å vite hva du gjør og feilaktig, i håp om å imponere dine venner, det motsatte kjønn eller en løfter med mer erfaring.

Mangel på Hygiene

Anlegget er et sted der hundrevis av mennesker en dag er svett og dele de samme fasilitetene. Dette gjør akademiet er et perfekt sted for vekst av bakterier.

Det er viktig å sørge for at du har god hygiene. Dette betyr at når du bruker en maskin eller benk bør du bruke litt tid på å rydde opp når du er ferdig.

Når du bruker badet bør du alltid vaske hendene. Ha litt sunn fornuft.

Har du lyst til å sitte på en benk som er gjennomvåt av svette? Nei, hvorfor skulle noen ha for å gjøre det? Gjør din del og bidra til å stoppe spredning av bakterier til å være helsebevisst.

Det siste du ønsker er å få syke og savner treningsøkter. Husk at den beste måten å lære er ved eksempel.

Sosialisere på akademiet

Vi forstår at skolen er et sted hvor folk vanligvis går ikke bare å trene, men også for å sosialisere. Pass på at sosialisering ikke skade din trening.

Vi ser mange nybegynnere i gym tar for lang tid mellom settene, allerede vendt snakk mens noen venter denne maskinen du bruker hvert minutt.

Husk også at andre folk er der for å trene og at denne maskinen kan være avgjørende for din trening.

Det er ingen måte å fokusere på trening, hvis tankene dine er et annet sted. Det vi kan si for nybegynnere er å finne en venn eller venner som har samme mål som sine egne.

Tenker at mer er Best

Den gamle regelen "ikke alltid mer er bedre", det er også sant i vektløfting.

Mange nybegynnere tror at å gjøre flere repetisjoner, mer trening og mer vekt vil klare seg bedre jobb med muskel gevinster ... La oss si at det ikke er slik, vil du ikke være å gjøre noe godt med denne type trening, vil du få er noen skader og en forferdelig over opplæring.

Det ville være gunstig bare 60 sekunder hvile mellom settene, men ikke alle kan gjøre det.

Har du ikke en opplæringsplan

Vi anbefaler alle nybegynnere å holde en dagbok og skrive ned alt i den. Du må ha en trening divisjon. Den gruppen av muskler du jobber hver dag? En aerobic treningsprogram og en detaljert oversikt over resultatene av opplæringen, herunder sett, reps og vekt.

Dumpet Ernæring

Ernæring er 80% av puslespillet. Du kan utføre en perfekt treningsplan ved hjelp av de beste og mest intense, men med mindre maten er sunn kommer ingen vei.

Trening og ernæring går hånd i hånd. Du kan ikke lykkes med bare ett.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha