Vanntett Box Electronics DIY

 Nesten alle liker å leke ute, og nesten alle liker de personlig elektronikk. Resultatet er at folk ofte tar sine gadgets med dem når de går camping, båtliv, ski eller fiske. Friluftsliv, men kan innebære vann og elektronikk liker ikke spesielt vann. Så lite som noen få dråper kan kjapt forvandle elektronisk dyrt state-of-the-art i lyse plastklosser. For å unngå dette, må du ta nødvendige forholdsregler. Noen ganger er dette så enkelt som plunking en gadget i en forseglet plastpose, men i andre tilfeller vil du trenge en mer sofistikert løsning.

 Ting du trenger

 Cold vinyl skum tape

 Limet remover

 Papirhåndklær

 Tape

 Arkene av fleksibel polyetylen

 Finmasket rustfritt stål

 mineralolje spray

 Non-lim og tetningsmiddel

 Stopper caps

 Instruksjoner

  •  1

 Dekke alle ikke-funksjonelle flater, flate på enheten med en full lag av kald vinyl skum tape. Legg merke til at båndet kan være vanskelig å fjerne senere. Hvis dette er et problem, har tenkt på å kjøpe et lim remover god eller utgangspunktet dekker overflaten av enheten til noe Skintight som tørkepapir med en myk tape og feste båndet kaldt på toppen. Kontroller at weather hviler godt på plass uten spill.

 2

 Smør alle ubrukte porter med en fin spray av mineralolje lag. Deretter fyller porter med et tykt lag av ikke-klebende, tetningsmiddel sikkerhetselektronikk. Dette tetter portene mot vann. For portene du har tenkt å bruke som strømporten kjøpe stop plugger eller lage din egen ved å kutte ut gamle plugger kabler og bruker dem hver gang du ikke bruker en ekte kabel . Bruk kitt for å gjøre disse tilkoblingene tettsittende slik at vann ikke skal trenge gjennom sidene.

 3

 Cut ark med fleksibel polyetylen og fast dekke funksjonelle overflater som skjerm, tastatur, tastatur og styreflater. Også dekke fugemasse lag som du brukte til å forsegle portene. Bruk tape for å feste plast, deretter dekke kantene med et kyss tape lag. Om nødvendig, skjære hull i plasten som vert porter og ventiler.

 Hint

 For maskiner som bærbare datamaskiner som overoppheter uten tilstrekkelig luftsirkulasjon, sørg for at du forlater innsug og eksos vents klar. For sprayet vann trusler, bruke skum tape for å lage korte, vernehauger rundt ventiler og muligens sette en finmasket lag av rustfritt stål på toppen av ventilen. Haugene som beskytter mot sprut fra sidene mens mesh vil beskytte mot sprut fremover. Om nødvendig, legge til ekstra polstring til andre deler av enheten slik at vekten ikke vil passere gjennom hauger av unormalt gjødsel. Hvis du har absolutt behov, dunk-it-in-the-havet segl, bør du bruke en mer sofistikert enhet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha