Ved hjelp av magneter for å øke gass kjørelengde

 Som gassprisene øker, er flere og flere mennesker på jakt etter måter å øke drivstofforbruket. En type enhet som er utformet for å forbedre drivstofføkonomien er et drivstoff linje magnet. Folk som selger drivstoff linjer magneter sier de bryter drivstoff molekyler klynger slik at bensin brenner mer effektivt. Det er mange merker av magnet drivstoff linje, men et par magneter og noen festene kan skape den samme effekten. Husk imidlertid at det er så langt ingen vitenskapelige bevis for effektiviteten av drivstoff linje magneter.

 Ting du trenger

 2 magneter

 post lenker

 Saks

 Instruksjoner

 Åpne panseret på bilen din og finn drivstoffledning, en slange som går fra drivstofftanken til motoren. Drivstoffslanger er enten stål eller gummi.

 Anordning av magneter på hver side av brennstoffledningen så nær motorblokken som mulig.

 Fest magneter på plass ved å pakke bånd rundt dem. Avhengig av størrelsen av magnetene, kan flere festemidler være nødvendig.

 Kutt de overskytende ender av båndet med en saks.

 Hint

 Det er for øyeblikket ingen vitenskapelige bevis for at drivstoff linje magnetene vil gjøre noe for å forbedre ytelsen og drivstofføkonomien på bilen. Gassmolekyler er ikke magnetisk, og kan derfor ikke bli påvirket av magneter av noe slag, er de plassert mot linjen eller ingen drivstoff.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha