Ved hjelp av Media Player til å brenne en lyd-CD

 Windows Media Player har mye innebygd funksjonalitet. En av funksjonene er muligheten til å brenne musikk-CDer. Dette er flott hvis du ønsker å ta til favorittmusikken din, og du har den i et format som kan spilles av på en hvilken som helst standard CD-spiller.

 Start med å lansere Media Player. Snart vil du finne i det velkjente Windows Media Player-vinduet. Merk at i høyre hjørne av vinduet er det tre kategorier: Play, Burn, og Sync. Vanligvis når du starter Media Player, kategorien Spiller nå. Men når du oppretter en lyd-CD, vil du klikker på kategorien Brenn for å vise det.

 Figur 1. Forbereder å brenne en lyd-CD.

 Legg merke til at høyre panel av Media Player instruerer oss å plassere en tom CD og dra elementer på høyre ruten for å opprette en brenneliste. En brenne listen er ingen ringere enn navnene på de sangene du vil ende opp på CD i den rekkefølgen du vil ha dem på det.

 La oss si at jeg ønsker å brenne sangene i min "Thousand Little Things" spilleliste til en CD. Jeg legger en tom CD i datamaskinen min, avviser ethvert autoplay meldingen som kan vises automatisk. Jeg klikker og drar for å gjøre min spilleliste på venstre panel er i ruten til høyre. Alle sangene i spillelisten vises nå i ruten til høyre.

 Figur 2. Forbereder å brenne en lyd-CD.

 Alt du trenger å gjøre er å klikke på Start Burn-knappen for å brenne sangene på CD-en. Når brenningen er fullført, kan du mate ut platen og spille det på samme måte som lyd-CD.

 Dette tipset gjelder for Windows 7.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha