Vedlike bilbatteriet

 En bilbatteri er en av de viktigste delene av en bil. Uten kostnad som det gir, vil ikke motoren på et kjøretøy ikke starte, og derfor vil bilen ikke komme alle, overalt. Av denne grunn, opprettholde et bilbatteri på riktig måte er avgjørende hvis man ønsker å reise i sin egen bil.

 Terminaler

 Kontroller at batteripolene er fri for smuss og korrosjon. Korrosjon skjer på batteriterminalene når metalloksydet av terminalen. Noen korrosjon er normalt fordi det er umulig å hindre eksponering av terminaler helt. Vanligvis, ser det grønne fuzz, men det avhenger nettopp at terminalene er laget, og at det oksiderende middel, blir det utsatt, fordi oksydasjonen er en kjemisk prosess. Rengjør terminalene med en stålbørste til all rust er borte. Tørk av polene med en pasta av natron og tørk.

 Fuktighet og smuss

 Sjekk at batteriet ikke er våt og det er rent. Alle batterier til slutt mister en viss belastning, fordi det er umulig å holde alle elektronene i atomene på batteriet en overføring kostnad materiale; nøytralitet alltid søkt i naturen. Skitt og fuktighet fungere som ledende midler som tillater energien siver ut av batteriet for tidlig. Hold batteriet rent og tørt så hjelper opprettholde batterilading.

 Vann / elektrolyttnivået

 Sørg for at vannstanden i batteriet når påfyllingen. Dette påvirker bare batterier som kan åpnes. Bilbatterier krever en elektrolyttoppløsning for å konvertere energi for bruk av bilen. Hvis løsningen er for lavt, kan batteriet ikke gjøre konvertering av energi, så legg litt destillert vann hvis batterinivået er lavt.

 Load testing

 Sjekk batteriet lades fra tid til annen med en tester. Resultatet du får på tester kan tyde på at batteriet ikke er optimal selv om batteriet er fortsatt fungerer. Dette kan fungere som et signal til deg om at batteriet lekker energi et sted eller batteristatusen ikke tillater konvertering til ren energi. Du kan deretter iverksette nødvendige tiltak for å rengjøre terminalene og batteriet og sjekk elektrolytten løsningen hvis det er nødvendig.

 Load

 Følg produsentens instruksjoner når du bruker en batterilader. Det er aldri ideelt å lade et dødt batteri, men hvis du har å gjøre, og deretter være helt sikker på at du kobler laderen riktig. Feilkoblinger kan ødelegge batteriet til det punktet av ubrukelighet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha