Veivaksel sensor Removal

 En avfølt veivaksel posisjonssensor og hastigheten av veivakselen og målerapporter motoren maskinen, når feiltenning av kjøretøyet eller ikke fungerer riktig. Når sensoren ikke registrerer en logisk modell, vil det utløse check engine lyset slik at bileieren kan ha bilen inspisert for mulige problemer. Sensoren er vanskelig å nå, på grunn av hvor den ligger, men det er holdt av en enkelt bolt og et ledningsnett.

 Plassering og fjerning av veivaksel sensor

 Først, koble den negative batteripolen. Dette vil bidra til å forhindre fare for å berøre strømførende ledninger og sjokkert. Plasseringen av veivaksel sensor kan være vanskelig. I de fleste biler, er sensoren ligger foran motoren rundt hovedhjulet. Sensoren er holdt av et ledningsnett og en mutter. Du må ta ledningsnettet til baksiden av frontsensor for å ta festebolten. Selen har en låsetapp som skal løftes slik at kontakten kan skyve under låsetappen. La sønnen strålen henge fritt, eller du kan dra sammen en komponent hvis det er i din vei. Du kan ha vanskeligheter med å fjerne mutteren som det er vanskelig å få tilgang fordi O-ringen og plassere sensoren. Skru mutteren med en nøkkel 10 til 12 inches til mutteren er fri for tråden. Fjern motor sensor og fortsett å erstatte den.

 Installere veivaksel sensor

 Skyv den nye sensoren i sporet der du trakk den gamle sensoren fra. Kontroller at O-ringen på sensoren er nytt og plassert rundt sensortuppen. Plasser mutteren og stram med pipenøkkel. Ikke stram som du ikke ønsker å strippe tråden der skruebolter. Når sensoren er plassert i motoren, skifte ledningsnettet. Skyv sensoren kontakten og skyv til det klikker på plass. Den gamle kamaksel sensor kan fjernes når du ikke trenger det for grunnleggende innskudd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha