Vekttap: 10 planter som kan hjelpe deg å miste vekt naturlig

Vekttap: 10 planter som kan hjelpe deg å miste vekt naturlig

For mange kan miste de ekstra kiloene bli en real kamp, ​​ikke bare av estetiske grunner, men for å unngå helsemessige problemer som kan oppstå i forbindelse med overvekt, som diabetes, høyt blodtrykk eller noen kardiovaskulære problemer.

Selv om utgangspunktet for å oppnå riktig vekt ville være en tilstrekkelig, sunt og balansert kosthold sammen med regelmessig fysisk trening, kan du benytte deg av noen medisinske planter for å hjelpe deg å gå ned i vekt, noe som vil øke din vekttap uten skade helsen din.

Hvorfor skal vi være bekymret for vekttap?

Blant årsakene som kan føre en person til å ha en tendens til å få vekt, finne genetikk og hormoner, som også kan lette vekttap. Men det finnes også andre årsaker til overvekt, som inaktivitet, en ubalansert kosthold eller dårlige matvaner, mangel på søvn, stress, visse medisiner og til og med enkelte sykdommer kan forårsake en tendens til å få vekt.

Bekymringen over tapet av vekten må være ikke bare estetisk, som overvekt kan føre til en økt risiko for å utvikle en rekke helseproblemer som har høyt kolesterol, type II diabetes, høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer, hjerteinfarkt , søvnapné, alkoholfrie fatty leversykdom, og slitasjegikt.

Planter som bidrar med vekttap

I tillegg til et sunt, balansert og trene litt regelmessig og kontinuerlig diett, kan du få mer hjelp fra noen av følgende følgende planter for å hjelpe deg å miste vekt mer effektivt.

1 - Sage

Salvia er en annen plante som vil hjelpe i vekttap, takket være antioksidanter og dens stimulerende og vanndrivende egenskaper. Dette anlegget vil bidra til å forbedre stoffskiftet og akselerere brenning av kalorier og bidrar til å redusere betennelse i tarmen, forebygge angst ved å spise og forbedre kvaliteten på søvnen din.

For å forberede en tilførsel av salvie, kan du sette en spiseskje med friske salvieblader, eller en teskje tørkede blader i en kopp, tilsett kokende vann og la stå i 5 minutter. Du bør ta to kopper om dagen for å nå dine mål.

2 - Grønn te

Grønn te bidrar til å øke stoffskiftet og brenne flere kalorier takket være sin antioksidantegenskaper, som i stor grad stimulerer fettforbrenningen. I tillegg er denne urten et vanndrivende, noe som vil bidra til å eliminere kroppsvæsker.

For å forberede grønn te, kan du legge til en eller to teskjeer i en kopp og sette kokende vann, la stå i noen minutter før du drikker. Du bør drikke 3-4 kopper i løpet av dagen for å hjelpe miste vekt.

3 - Gurkemeie

Gurkemeie kan hjelpe deg i ditt mål om å miste vekt. En av dens aktive ingredienser, curcumin, vil bidra til å øke produksjonen av galle, noe som er viktig i dette slaget. Den forbedrer insulinresistens og virker på betennelsen assosiert med fedme og metabolske forstyrrelser.

Du kan lage en avgiftende drink ved å blande en teskje gurkemeie pulver, sitronsaft, til en klype cayenne pepper med en teskje av økologisk honning gir den en bedre smak, i en liter varmt vann. Du må ta denne drinken en gang om dagen for å dra nytte av deres egenskaper.

Du kan også lage en safran infusjon, og legger til en halv teskje av safran te og en halv ingefær, to kopper vann og kok i 10 minutter. Eller, tilsett noen dråper sitronsaft for å forbedre smaken og drikke to glass om dagen.

Hvis du foretrekker å gurkemeie-baserte kosttilskudd bør gjøre som ledes av spesialist.

4 - Hibiscus

Dette anlegget inneholder næringsstoffer, flavonoider og ulike mineraler som hjelper kroppen din å redusere opptaket av fett og karbohydrater fra maten. Så det vil være til stor hjelp for å holde deg på din idealvekt, mens den vanndrivende funksjon vil bidra til å fjerne overflødig væske.

Du bør ta to kopper om dagen av denne infusjonen, som kan fremstilles ved å legge to spiseskjeer med hibiscus suppe for to kopper vann og kok i 10 minutter. Deretter fjerner planteavfall og legge til nettoresultat litt honning og sitron for å forbedre smaken.

5 - Koreansk ginseng

Den koreanske ginseng har evnen til å øke energinivået og få fart på stoffskiftet, noe som vil hjelpe deg å miste vekt. Videre denne planten øker insulinnivået i blodet og bidrar til å unngå stress. Du kan drikke to kopper te om dagen av koreansk ginseng, som kan finnes i supermarkeder.

Hvis du foretrekker å ta tabletter fremstilt med dette anlegget, må du gjøre det for mindre enn tre måneder, og alltid under oppsyn av legen din.

6 - Løvetann

Løvetann er også en del av urte vekttap takket være vanndrivende og avføringsmiddel egenskaper. I tillegg vil denne urten hjelpe normalblodsukkernivået, bidrar til å eliminere giftstoffer og redusere appetitten.

For å dra nytte av disse egenskapene, må du ha en kopp te laget med dette anlegget før hvert måltid. For å gjøre det te, tilsett to spiseskjeer med tannrot suppe tørr løve for et glass vann, og kok i 1 minutt. La infusjonen resten minst 10 minutter før du drikker. En annen måte for å konsumere den er ved tilsetning av friske blader av planten i salater eller supper.

Husk ikke å konsumere denne planten i lange perioder av gangen, og du bør konsultere legen din før du tar den hvis du bruker andre legemidler.

7 - Oregano

Oregano også hjelpe deg med å gå ned i vekt, takket være en aktiv komponent, carvacrol, noe som vil bidra til å eliminere fett. I tillegg vil dette anlegget bidra til å forbedre dine fordøyelsesprosesser og redusere gass, noe som vil bidra til å redusere hevelse i magen.

Du kan drikke to kopper te om dagen oregano, og for å forberede, tilsett 3 ts av denne tørket plante i en kopp og tilsett kokende vann, la stå i 20 minutter før du drikker.

8 - Ginger

Ingefær kan være effektive i å fremme vekttap, fordi dens bruk forbedrer blodsirkulasjonen og øker kapasiteten termogenetisk av kroppen, noe som forbedrer forbrenningen og brenning av fett enklere. Som anti-inflammatorisk, bidrar til å roe og betennelse i tarmen, bedre fordøyelsen, samtidig som det øker metthetsfølelsen, så du vil unngå småspising mellom måltidene, redusere antall kalorier du spiser i løpet av dagen.

For å være effektiv, må du drikke mellom 2-3 kopper ingefær te hver dag, eller tygge små biter av fersk ingefær mellom måltidene, eller til og med legge den revet i dine måltider. Du kan også ta kapsler, men alltid konsultere med en ekspert før.

9 - Mint

Mynte kan også hjelpe deg å miste vekt. Dette anlegget har evnen til å redusere appetitten, som vil hjelpe deg å kontrollere matinntaket og føre inntar færre kalorier. Dette anlegget vil også bidra til å forbedre fordøyelsen og redusere gass, redusere betennelse i mageregionen. I tillegg vil duften av anlegget bidrar til å redusere stress, som vanligvis er en av årsakene som gjør at du spiser mer og få vekt.

Du kan drikke to kopper peppermynte te om dagen. Å lage myntete, kan du sette en spiseskje med friske mynteblader i en kopp og tilsett kokende vann. La stå i minst 10 minutter, og den resulterende drikk væske.

10 - Milk Thistle

Thistle er en plante som vil hjelpe deg å bo på riktig vekt. Takket være et stoff som inneholder, vil forbedre funksjonaliteten til leveren og bidra til å eliminere giftstoffer, og dermed fremme vekttap og gjenopprette stoffskiftet.

Mer informasjon

Vi vet at å miste vekt er ikke en lett oppgave, så noen hjelp er bra liv, som vi nettopp har møtt. Men du kan søke i nettstedet andre måter og tips for å hjelpe deg å eliminere overflødig vekt eller holde en idealvekt. Noen eksempler på materialer som passer dette temaet er:

     Lenker som vi anbefaler:

  • Banan kosthold: en enkel og sunn måte å gå ned i vekt
  • 8 triks for å spise mindre og gå ned i vekt
  • Tips for å lykkes i din diett for å gå ned i vekt
  • Diet usp: den beste måten å gå ned i vekt raskt
  • Gå ned i vekt: juice oppskrifter for vekttap med helse
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha