Velg riktig visning for mote figur Faces

 Før du kan begynne å tegne en mote ansikt, må du først tegne et hode med et ansikt rutenett. Hvis du er klar for ansiktet ditt, kan du justere førerne i ansiktet grid å redegjøre ulike syn i ansiktet når den beveger seg sakte. Når man tegner en profil, for eksempel midtlinjen beveger seg helt ut til siden.

 Annet enn å holde mote gallionsfigur liten, det er ikke mye forskjell mellom å underskrive en frem hodet på en figur tegning og tegning en på en utstillingsdukke.

 Selvfølgelig, du kan ikke alltid ansikter ser rett frem i forfra tegningen. Dessuten vil du kanskje, når du har så mange flotte vinkler å velge mellom!

 Subtile og brutale: Tegning ansikter i trekvart view

 Et ansikt i trekvart syn er mer subtil enn forfra. Når et ansikt sett fra trekvart syn, gir det noen mysterium for mote figuren.

 Her er hvordan du kan tegne et ansikt i trekvart syn:

 •  Start med en oval som vist.


   Bruk ansiktet grid for jobben plassering. Den vertikale linjen markerer midt foran ansiktet. Den horisontale linjen som vises halvveis gjennom det ovale markerer øyehøyde.

 •  For å si det ansikt, flytte midtlinjen litt til høyre.

   Flytting av denne linjen beveger fysiognomi av figuren - øyne, nese og munn - noe riktig også. Buet guider legger noe til en ekstra dimensjon.

 •  Kartlegging av plassering av øyne, nese og munn.

   Legg merke til at siden av hodet til u er mer uttalt; den andre siden av ansiktet glir tilbake med mindre distinkte egenskaper venstre øye, slik at modus-hastigheten er så vidt synlig. Ettersom hodet roterer, også begynne å se baksiden av hodet, som om øret vil være.

 Du er din egen beste modell for å studere ansiktstrekk. Prøv denne øvelsen: Se på deg selv i speilet og sakte snu hodet til høyre. Legg merke til hvordan endre posisjoner og faller inn under flere trekvart stillinger. Den ene siden av ansiktet ditt er mer merkbart som de andre avtar. Vær oppmerksom på modeller i bildene og hvordan du slår sine hoder for å utforske ulike aspekter av ansiktet.

 Perfekt profiler

 Profiler blir ofte brukt i motetegning, fordi de formidler en elegant, hovmodig utseende.

 Du kan lage en perfekt profil for kvinner, menn og barn ved å følge disse trinnene:

 •  Begynne å tegne av et ovalt ansikt, og en netto.


 •  Skisser i pannen, øyne, nese og lepper av siden. Tegn toppen og baksiden av hodet, bøyd når du nærmer halsen.

   Plasser øyet litt over den horisontale senterlinje og nesen litt under. Nesen i en profilvisningen er bare en skrå vinkel form.

   Trekke leppene i profilen utenfor oval, omtrent halvveis mellom det sentrale horisontale linje, og bunnen. Den øvre leppe bøyer oppover mot nesen og nedre leppe kurvene ned mot haken. Hold underleppen litt fyldigere enn overleppen. Leppene knivstikking litt ute av syne.

 •  Danner haken, sørg for at du smilehull i huden like under leppen.

   Hold haken rounder for kvinner og barn, og presentere en firkantet utseende for guttene.


 •  Legg øret med skissene i en C-form rundt som ledelinjer krysser. Lett skisse i kjeven ved å fortsette linjen fra haken til øre.

   Toppen av øret linjer rundt øynene.

   Jawline en kvinnes generelle vinkler opp mot øret. En mann kjeven er flatere, som gir den et robust utseende.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha