Velge en Weeping treet

 Hvem har ikke blitt sjarmert av utseendet på en grasiøs gråt willow ligger ved en innsjø, tjern, eller til og med en stream? Med riktig oppmerksomhet, en gråtende treet nåde, eleganse, eller til og med legge en aura av mystikk til nesten enhver landskapet. Nøkkelen til dette ligger i å velge en gråtende tre som vil tilfredsstille dine behov. Men for å gjøre dette på riktig måte, bør du sørge for at du følger noen retningslinjer. Hvis du beholder disse retningslinjene i tankene at du er den som blir nødt til å leve med den endelige avgjørelsen. Dette betyr at du trenger å gjøre ditt valg.

  •  Kjenn din region. Hvis du er i ferd med å velge en gråtende treet, ikke bare velge en for sitt utseende. Området der du bor vil spille en stor rolle i hvorvidt din gråtende treet er et vellykket tillegg eller en sykdom på planter på landskapet. Sørg for at du har valget mellom gråtende trær som vil overleve og trives i det området du bor.
  •  Størrelse kan være viktig. Mange rop trær kan vokse til en stor størrelse. Faktisk kan en gråtende selje vokser lett 45 meter eller så å være i ca 10 til 20 år. Hvis du leter etter det mangfoldet av gråtende trær, husk hagen din grenser og proporsjoner. Du trenger ikke akkurat vil ha et tre som ditt hjem vil ha dverg i et par år.
  •  Velg en figur. Gråt trær har samme generelle form på samme måte som mennesker gjør. Det er alle forskjellige figurer du kan velge mellom for treet ditt, og du bør sørge for at du velger en som vil forbedre utseendet av ditt hjem. Siden gråtende trær er ganske dramatisk i utseende, har de en tendens til å være det sentrale fokus for landskapet de skal være på plass. Husk at hvis du ser på alternativene.
  •  Kjenn din skrive. Når du hører uttrykket "gråtende treet" sjansene er den første som kommer til hjernen din er en gråtende selje. Men det er flere typer gråt tre som du kan velge hvilken som helst. Ta deg tid til å være tilgjengelig for undersøkelse av variantene når du velger en gråtende treet. Det er den gråtende Alaska Cedar, den gråtende morbær, gråt stranden, og mye mer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha