Velge No-Fail Planter

 Hvem ønsker ikke å ha en vakker hage, spesielt en som ikke krever mye arbeid? En av nøklene til en virkelig vellykket hage er å velge å ikke tolererbare planter. Nå må du huske at det ikke er noen planter virkelig bevis for svikt, som hver har minst et minimum av omsorg fra din side. Hvis jeg sier nei-fail planter jeg virkelig mener planter som trives i hagen din, og ser ut til å trives med liten eller tilsynelatende ingen bekymring på din del.

 Til å begynne med å velge nei-mislykkes planter, må du kjenne dine omgivelser. Dette betyr at du vet hva den gjennomsnittlige temperatur, nedbør, jordtype, og alle de andre små detaljene som utgjør den regionen i verden du lever i. For å gjøre oppgaven med å velge nei-fail planter litt enklere, her er en liste over noen av de generelle områdene av USA og noen av de plantene som fungerer best i dem. Bruk denne listen som utgangspunkt og bruke den til å hjelpe deg med å planlegge din perfekte "no-fail" hage.

  •  Nord. Nord er unik kan skape problemer i sine ekstreme i været. Dette betyr at du bør velge hardføre planter som Shasta tusenfryd, dahlia, Astilbe, blå stjerne, og Trillium.
  •  Sør. Hvis Midtvesten er fuktig, da Sør kun kan beskrives som å være veldig fuktig. Hvis du tilfeldigvis bor i dette miljøet, har du planter som lilje torv, Ajuga, lydig plante, Crinum, canna og velger for hagen din.
  •  East. Øst kan tilby noen unike muligheter for dyrking. Faktisk, generelt, kan du mikse og matche ulike områder ganske enkelt. For eksempel kan du Veronica langs siden av den blå stjernen, samt noen CANNA planter og Crinum å få et interessant utseende til hagen din.
  •  Midtvesten. Hvis du kommer til å plukke et eneste ord for å beskrive Midtvesten, så er det kanskje bare fuktig. Planter som peoner, stokkrose, dag lilje, hibiscus og vil alle trives i dette klimaet.
  •  High West. Når du er i et vakkert område av landet som de høye fjell og vidder, inkludert Wyoming, Utah og Colorado for å leve, så bør du ha noen like vakre planter. Noen av de beste valgene du kan bruke for å plante hager i disse områdene som rocky mountain Columbine, sedum, liatris, russisk salvie, og fireweed ville være.
  •  Southwest. Mens du kan alltid holde med kaktuser for plantene dine i sørvest, det finnes andre alternativer også. For eksempel kan du Datura, meksikansk estragon, salvie, og vestlige Columbine anlegg for å få en vakker og strukturert hage.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha