Venne New Cat

Venne New Cat

Når en ny katt kommer inn i huset, er det ofte ikke lett akseptert av de eksisterende katter.

Oppdretter forlot tillegg som et par dager på å oppdra bur midt i oppdrett før den har akseptert selskapets egen lukt, og alle dyrene har blitt vant til sin tilstedeværelse.

Privatpersoner har den luksusen, og må finne andre måter å bringe dyrene forsiktig inn kontakt. Min metode har vist seg super, så jeg vil at du skal gi videre til deg i dag:

Den nye tillegg kommer bare en gang et par dager i et eget rom for å bosette seg sakte og behandle sjokk av endringen.

Flere ganger om dagen jeg slår med hendene på kinnene til de eksisterende katter fra duftene og gni den nye katten en slik. Katter markere alt som "tilhører" kinnene. Etter noen dager lukter "det nye" Like a gammel, og er ikke lenger angrepet som en fremmed inntrenger.

Deretter kan du sakte begynne å ta kattene til hverandre, skal nykommeren alltid har muligheten i sin nå trygt tilfluktsrommet.

Vi har en spesiell bonus hjemme - en glassdør. Den nye katten blir liggende på en side av glassdøren, de andre på den andre siden. Se yes, no rørende. Etter en kort stund allerede, hvis lukten er sant, alle katter er suksessiv så nysgjerrig at flettingen da stort sett funktiniert enkelt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha