Venus, Jupiter og Aldebaran er justert på himmelen i juli

Venus, Jupiter og Aldebaran er justert på himmelen i juli
De to mest lyssterke planetene i solsystemet, vil Venus og Jupiter skinne sammen på himmelen om natten og begynnelsen av de første ukene av juli, som rapportert av NASA. Å observere dette skuespillet eksperter har påpekt at man trenger bare å se mot øst.
 Onsdag ble Venus synlig for første gang, for å gå gjennom den eksakt sentrum av en stor gruppe av stjerner som ligger 153 lysår fra Jorden. Derfor, i de kommende dagene, hvis kikkert blir brukt, de kan ses langs planetens dusinvis av stjernene spredt på himmelen.
 I mellomtiden vil Jupiter gjør sin inntreden morgen 7 juli og er på linje med Venus og Aldebaran, den lyse røde øyne av Taurus. Aldebaran er en rød kjempe stjerne av første magnitude. Sammen med Venus og Jupiter vil danne en nesten perfekt vertikal linje i daggry himmelen. I denne forstand, har astronomer bemerket at de tre likene er så godt plassert og så tett sammen at en som gjør dem, vil bare dekke dem med håndflaten.
 Den 9. juli vil Venus og Aldebaran møtes for å danne en fargerik partner. Litt mer enn én grad av buen vil skille de to himmellegemene, mens Jupiter 'look' ovenfra. Denne opplæringen vil forbli i himmelen før 15. juli da halvmåne tiltrer show, og dermed danne en lys himmelsk trekant med Venus og Jupiter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha