Vern av eiendom i en skilsmisse

Når en skilsmisse oppstår det blir kritisk beskyttelse til eiendom, spesielt hvis den ene ektefellen er ute etter hevn og fast bestemt på å "vinne" for enhver pris ". Så hva kan du gjøre hvis du mistenker at din ektefelle gjemmer ekteskapelig eiendom eller selger eiendommen uten din viten?

Det første du må gjøre er å være proaktiv om situasjonen. For tips om hvordan du går frem, kan du lese følgende artikkel:

Spredning av ekteskapelig eiendeler oppstår når en ektefelle, enten før eller under skilsmisse prosessen, tar skritt for å skjule eller bruker ekteskapelig eiendom. Dette kan oppnås ved å fjerne elementer av huset, eller i noen tilfeller, har virksomheten fra din ektefelle for den uskyldige ektefellen ingen tilgang til eiendommen.

Kostnaden for bankkontoer eller salg av ekteskaps eiendom eller virksomhet og skjule overskuddet, er de metoder som ekteskapelig eiendom er drenert.

Beskytt dine eiendeler i en skilsmisse

Den beste måten å beskytte ekteskapelig eiendom er å gjøre før det er en skilsmisse situasjon. Fjerning av personlige eiendeler til et trygt sted før informere din ektefelle som du vil søke om skilsmisse er ofte et bedre alternativ enn å prøve å gjenvinne besittelse etter.

Åpningen av en egen bankkonto, hvis du har en, er også en god idé. Men vær forsiktig med å fjerne mer enn din del av ekteskapelig eiendom eller kan ende opp anklaget for å ha brukt eiendeler.

Få en besøksforbud av eiendom

I tilfelle du ikke har tatt skritt for å beskytte din eiendom og nå finner deg selv i posisjonen til å beskytte dine eiendeler i nødstilfeller, kan du be om en beskyttende rekkefølge eiendom. Dette vil være lik for å oppnå en midlertidig påbud i et tilfelle av misbruk.

Rettsmidler for spredning av ekteskapelig eiendeler

Hvis din ektefelle skjuler, ødelegger eller går aktivt før du kan få en bestilling av beskyttelse, til tross for en ordre som faktisk var i stand til å få, kan retten gi noen middel i ettertid. Når det gjelder tid til å dele ekteskapelig eiendom i skilsmisse kommer, må dommeren ta hensyn til alle aktiva vil være utsvevende del og reduserer deltakelse av den del av ekteskapelig eiendom ved mengden tapt. Et slikt resultat kan sette deg tilbake til den opprinnelige posisjon valuta, men hvis det manglende elementet har affeksjonsverdi, for eksempel et smykke som er din familie arv, kan kompenseres monetarily, men fortsatt vil være utilstrekkelig

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha