Vil du din laptop? Battery Care!

Bærbare datamaskiner, er for tiden den mest brukte i markedet. Slik er deres styrke i markedet, som nå erstatter stasjonære datamaskiner til bruk. At de har mange fordeler: deres mobilitet gjør at du kan bære den hvor du vil og samtidig utfører de samme funksjonene som enhver annen datamaskin. Men det er en feil: batteriet.

Det kan være at bare hopper en jobb, og du oppdager at du er sekunder for å slå av den bærbare.

Sure, oppladbare batterier er ikke evig, og med tidens gang, så etter hvert erstatte touch. Denne gangen avhenger av bruken vi gir til den bærbare, gjennomsnittlig tid som vi bruker, jobber vi programmer osv

Men det er noen anbefalinger hvordan å øke batterilevetid:

• Bruk tilkoblinger og kommunikasjon som bluetooth, wi-fi, infrarød bare når det er nødvendig, som ellers er av alle trådløse nettverk og typisk forbruker energi selv når den ikke er i bruk.

• Reduser lysstyrken på skjermen, forbruker energiressurs. Du kan senke intensiteten på skjermen din.

• Endre strømknappen finner muligheten til å begynne å spare energi.

• Koble fra USB-enheter og lukke programmer og programmer hvis du ikke liker disse ved bruk av webkamera, mus, minne, 3G-kort, telefon eller iPod etc.

• Ta ut en CD eller DVD som kan forbruke en del av tilgjengelig energi. Unngå å bruke leseren CD-DVD-BluRay når du har den bærbare datamaskinen plugget i.

• Hold batteriet på et tørt sted ved temperaturforhold anbefalt av produsenten, i tilfelle hvis du blir vant til laptop-batteri.

Batteriene har et minne som forteller laptop omtrentlig gjenværende tid. Men det er viktig å minne om at batteriene har en begrenset levetid sykluser av lasting / lossing. Hver gang du laster ned din bærbare batteriet og lade det tilbake, nærmer deg et skritt videre på slutten av sin levetid.

Jeg håper å tjene noe, for mer informasjon besøk nettsiden

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha