Vinne Crisis: Working On Internet

Det kan virke malplassert å gjøre en sammenligning mellom evolusjonsteorien og holdninger til å ta i dag. Men fakta er sta. Alltid de har blitt gjentatt over tid. Og resultatet viser at for å overvinne krisen, er en av de beste alternativene for å arbeide på nettet.

Fire tusen seks hundre millioner år har vist oss hvordan evolusjonære overlevelse mekanisme fungerer. Den er basert på tre punkter:

Først en endring kilde. Habitat, er økosystemet i endring hele tiden. Endringer i været, ankomst av nye arter, tap av mat kilder, etc.

Second, genetiske variasjoner i reproduksjon. Tilfeldige mutasjoner i det genetiske arv oppstår. De kan være endringer i pelsfarge, forandringer i morfologi, eller hvilken som helst annen.

Og til slutt, det som kan kalles et filter mekanisme som kalles naturlig utvalg.

Hvis disse genetiske endringer sammenfaller med en større evne til å tilpasse seg endringer, naturlig seleksjon gi deg flere muligheter til å overleve som har dem. Fra generasjon til generasjon du vil samle, øker sin andel. Og til slutt, vil de bli etablert og fast i alle personer, skape en ny art.

Imidlertid har utviklingen av sivilisasjonen gjort naturlig utvalg unødvendig. Vi trenger ikke lenger å forvandle variasjoner i miljøet. Minst fysiologisk. Den oppfyller samfunnets behov kunne ha generert før du fjerner misfits. Derfor, i motsetning til dyr, er vi stadig mer forskjellig fra oss. Men det har skapt en ny type valg, ikke naturlig, men kulturelt. Ikke justere til kulturelle endringer skaper en annen type ekskludering: underutviklede land, underprivilegerte, marginalisert.

For øyeblikket er vi midt i en stor ubalanse, en lidelse som vi kaller krise. Krise betyr forandring. Ekvivalent til de ovennevnte variasjoner i omgivelsene. Og dette er den største endringen som har lidd nettstedet. Globalisering er å skape et nytt system av relasjoner. Industri arbeidskraft flytte til områder hvor det er billigere. Økonomien garanterer ikke noen form for jobbsikkerhet. Før en universitetsgrad sikres et behagelig liv; Nå ser vi horder av arbeidsløse akademikere. Markedene svinger hele tiden uten framsyn. De herskende elitene kaller "negative økonomiske indikatorer". Andre, økning i fattigdom. På alle nivåer er smuldrer system som har vært rådende i mange år.

Nå tilbake til å fokusere. Vi har en situasjon i endring, og i henhold til evolusjonære mønstre, trenger vi en mutasjon i vår kulturelle arrangement, for å tilpasse seg. Og det bør ikke være betinget eller for markeder som er i endring, eller etter plassering, eller ved kostnadene. Forslaget kan ikke være mer opplagt. Hvem oppfyller alle krav, timing, form og timing, er ingen ringere enn Internett. Til å begynne uansett hvor du bor, eller din kompetanse. Fra hvor som helst i verden, og en nettverkstilkobling, kan du starte ny reise. Med minimal kostnad og maksimal fleksibilitet. Ingen slips til steder, kontrakter, rutiner eller markeder. Og forholdene krever at denne endringen er rask. Så du kan tåle, jag vi indusere flere grunner:

Det er nå i sin barndom. Som en prosess, vil Internett blitt mer og mer komplisert. Over tid, konkurranse og vansker øker. Som allerede er plassert, vil det være vanskelig å løsne. Og spesielt den spanske markedet. Det er i sin spede begynnelse i forhold til den angelsaksiske. I det neste år er anslått til å ha over 300 millioner brukere. Og nå er et uberørt landskap. Et stort marked fylt med nye forretningsmuligheter og fremgang. Og selv med liten konkurranse. Du må forandre. Ifølge statistikk, over 95% av de som ikke klarer på Internett, de gjør som standard. For å unngå dette må du lære å bygge selvtillit. Et fullt stole på din evne til å komme over som du foreslår. En ikke overgi seg. De som fortsetter, bare vinne. Og fornyelse prosessen tar tid. Du kan ikke endre holdninger over natten. Jo tidligere du starter, jo raskere vil du være mer tilbøyelig til å tilpasse seg den nye situasjonen. I evolusjonære termer, har du flere muligheter til å overleve. Du trenger tid til å mestre. Du trenger ikke å være ekspert for å komme i gang, men du vil trene deg. Ferdigheter læres. Studere deres mekanikere, vil du arbeide med media. Lære og bruke. Noen ganger ingen feil å gå videre. Og fortsetter med mer erfaring. Time. Og for å ha samlet hele puslespillet online business lenger. Å etablere deg som en "markedsfører", hvis før du starter, før du afianzas. Og klokken, evolusjon og fremgang, ikke vent.

Nå kan du starte et nytt liv skjema fra bunnen av. Aldri før har så mange mennesker hadde så mye informasjon, så mange måter, og så mange muligheter til å forbedre som i dag. Du kan låse deg i din tro av knapphet, eller du kan overvinne krisen ser det som den største mulighet som noen gang har eksistert. Arbeide på nettet, er oppdagelsen av ilden for det nye området. Hvis når tropiske skoger er avskoget, skaper savannen, hadde en hominid ikke falt fra trærne, begynner å gå oppreist, ville det følge. Despiojándonos på grener. Og noen ganger oppførte seg som en bavian i varmen, er det irrelevant. Heller ikke er det vesentlige. Hver er som det er, og det er mye misunnelse.

Å være god og alt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha