Vitamin D og omega-3 mot Alzheimers

Vitamin D og omega-3 mot Alzheimers

Vitamin D og dokosaheksaensyre, omega-3, styrke evnen til immunsystem til å fjerne amyloid plakk som er avsatt i hjernen til pasienter med Alzheimers sykdom, ifølge den siste undersøkelsen avdekker et team av forskere University of California.
I sitt arbeid, publisert i Journal of Alzheimers Disease, har forskere identifisert gener og signalnettverk regulert av disse elementene, som igjen styrer inflammasjonsprosessen og eliminering av amyloid?, Hoved komponent av senile plakk som akkumuleres i mennesker med sykdommen.
For å gjøre dette, forskerne isolert makrofager fra en rekke blodprøver tatt fra en gruppe mennesker som er berørt av Alzheimers. Makrofager er en type immunsystem celler som adresserer "rene" avfallsstoffer i hjernen og andre steder i kroppen. Disse cellene ble inkubert med P-amyloid, Platene danner forbindelsen. Neste dag aktive former av både vitamin D3 og DHA ble tilsatt og analysert deres effekt på inflammasjon og absorpsjon av p-amyloid.
Resultatene indikerte at begge forbindelser forbedret kapasitet til makrofager til å sluke `" til P-amyloid, og også celledød som vanligvis forårsaker dette element er hemmet. Dessuten, til hvert molekyl ved hjelp av ulike reseptorer og signalveier utføre denne oppgaven.
Men det er fortsatt mange skritt å ta i etterforskningen. Tidligere studier har identifisert to adskilte grupper av pasienter med sykdommen. Hans inflammatoriske makrofager uttrykker ulike gener, og dermed effekten av vitamin D og omega-3 på disse menneskene kan være forskjellig avhengig av den berørte gruppen. "Det er nødvendig å nøye balansere tilskudd med vitamin D3 og omega-3 avhengig av pasienten," forklarer Milan Fiala, en av forskerne. "Men dette er et første skritt for å forstå hvordan og i hvilke pasienter disse næringsstoffer kan fungere bedre."

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha