Voice Ip hva er deres grenser?

Bredden på voksende verdensomspennende band og optimalisering lag lag 2 og 3 for å sikre QoS av sanntid gjør fremtiden til Voice over IP er svært lovende globalt, og ikke bare, Det vil ikke stoppe sin ekspansjon, men vil vokse i antall brukere og leverandører.

I USA, enkelte tilbydere av VoIP-tjenesten som Vonage klart å tiltrekke seg en betydelig markedsandel. I Spania, takket være flat rate stemme, konvensjonelle operatører klarte å unngå den massive landings operatørene VoIP-teknologi. Men det viktigste utvidelse av denne teknologien, er ledet av noen utviklere av systemer, som Cisco og Avaya, som har integrert i sine tilbud, datanettverk og stemme. Andre produsenter som Alcatel-Lucent, Nortel Networks, Matra, Samsung og LG også utvikle bedriftsløsninger til deres VoIP telekommunikasjonsutstyr, for ikke å bli tatt ut av trenden som preget markedet.

VoIP-teknologi er ikke en tjeneste som sådan, men en teknologi som bruker Internet Protocol gjennom som er komprimert og dekomprimert svært effektivt datapakker eller datagrammer, for å tillate kommunikasjon mellom to eller flere klienter gjennom et nettverk slik som internett, slik at levering av telefoni og videokonferanser, blant andre.

I sin teknologiske aspekter, er det tre elementer som trengs for å gjøre:

• Terminaler: erstatning for dagens telefoner. De kan implementeres i både programvare og maskinvare.

• Gatekeepers: Dette er kjernen i enhver organisasjon VoIP, erstatning for eksisterende anlegg. Vanligvis en programvare. All kommunikasjon skjer for henne.

• Gateways: Dette er en link med det tradisjonelle telefonnettet, fungerende transparent for brukeren.

Med disse tre enhetene, har strukturen ingen grenser IP Voice nettverk, kan du koble to celler fra samme selskap eller to selskaper i alle deler av verden, og alle helt gratis kommunikasjon. Dermed er den eneste begrensningen den ene pålagt selskapene ikke gjør det hoppe til IP.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha