Voksen Kostymer enkelt hus

 Du fikk en siste liten fest invitere eller du rett og slett ikke har mye tid eller penger til å investere i en forseggjort kostyme Halloween, er det fortsatt håp. En tur til din egen praksis kan avsløre mye av materialene som trengs for å lage en drakt som du kan fullføre med noen ekstra håndverk forsyninger som du kanskje allerede har. Hold sparsommelighet butikker i tankene i tillegg; du kan finne et element du trenger for en morsom Halloween kostyme.

 Enkle Sports

 Forkledd som en sports gambler kan være så enkelt som å se i skapet eller skuffer for klær på laget hvis du spiller sport eller er en fan av et lokalt lag. En fotball drakt kan være så enkelt som en fotball skjorte, et par shorts, cleats, shin vakter og atletisk sokker. Bruk din favoritt lag jersey av hvilken som helst idrett, kjøpe et par bukser eller shorts vanligvis brukes i sport, fullføre looken med tube sokker eller sportssokker og klosser. Legg litt makeup for svarte øyne falske under øynene for en fotballspiller kostyme for å legge til effekten. Hvis du ikke gjør det skjorter eller uniformer og trengte ikke å ha midler til å lage din egen, pønsket en falsk drakt bruker strimler av tape eller malerens tape ledning til en solid farge T-skjorte, hjelp bandet å lage et nummer og navnet på spilleren. En hvit t-skjorte og tykk par sett med svart tape for skjorten av en voldgiftsdommer.

 Stick Figure sillyness

 Du slår inn en pinne figur starter med en hvit langermet skjorte og bukse eller en hvit kjole har ikke noe imot potensielt ødelegge med tape. Lag en pinne torso gjennom midten av skjorte eller kjole med svart tape eller malerens tape - malerens tape vil fjerne lettere senere. Hogge armer og feste bein med tape, koblet også til overkroppen. Legg biter av tape til hansker for å opprette og stikke fingrene, hvis ønskelig. Bruk lyse tape til en figur som lyser i mørket stick, eller bruke hvit tape på svarte klær og lage et skjelett området, og legger til kysten gjennom torso. Hodet ditt er leder av pinnen figur i en av stokk tall kostymer.

 Helt turist

 Akkurat som en ekstravagant antrekk er en turist holde på, besøker han lokale høytider, en klebrig turist antrekk sikrer at du vil bli lagt merke til på Halloween. Bruk den lyseste, sterkest visuelt eller Hawaii-skjorte blomstrete kjole du kan finne, med sandaler og svarte eller hvite sokker. Kle seg som en turist eldre kvinne iført komfortable sandaler og kne høye tights delvis rullet ned. En stor stråhatt eller hette beskytter deg under ferien, og store nok til å romme solbriller enn vanlige briller beskytte øynene. Bruk en gammel ikke-arbeidende kameraet rundt halsen som et Polaroid-kamera fra en bruktbutikk, og later til å ta masse bilder. Ta med et kart til en add-on tilbehør.

 Secret Sikkerhet

 Kle deg i alt svart og iført mørke briller for å fungere som et medlem av CIA eller Secret Service eller som en livvakt av kunstneren A-liste. Bruk hørsel og snakke i en hylse ofte, som om lytteren er virkelig en lytter til å kommunisere med andre midler. Få noen venner i aksjon, alle kledd på samme måte, med én person som fungerer som en kjendis, iført en glitrende kjole eller en dress. Hvis du ikke har en svart dress, kle opp en gul polo skjorte med ordet "sikkerhet" på baksiden svarte bokstaver; fungere som en dørvakt på en fest, later til å la noen kunder og ikke gjennom andre. Hvis deler ut godteri, later til å tillate noen barn å få godteri som gir tilgang til en linje av godteri VIP, nekte andre midlertidig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha