Vurderer det pedagogiske oppdrag

Hvis du våger deg inn i verden av kunnskap, læring

og undervise, Få trent i kjærlighet.

Mennesket, som har behov for å vite kjære elsket og respektert, for å matche invitasjoner kunnskap er nødvendig for gjensidighet mellom pedagog, som studerer, er dette når sistnevnte er kjent personlig elsket, ikke behandlet som en gjenstand for læring, eller en enkel student, eller en mottaker, adlyder lytteren og handlinger, ellers kjent elsket og respekterte ham.

Med passering av tid og den kunnskapen vi har i historien, er det merket av dem som ble slitt utseende og implementere strategier og alternativer for å bistå i dannelsen av mennesket, risikere sine liv iført den i favør av dette. Hvordan?, Hvem jeg snakker om tegn som Vasconcelos, José Luis Mora, Valentin Gomez Farias, Justo Sierra, etc. de setter kurs retningslinjene bruker utdanning som et effektivt middel til å utrydde uvitenhet, og spesielt frihet til å leve.

Rollen lærere er nøkkelen til frigjøringen av hodet og tenker, hvordan lede veien, med dagens problemer i her og nå? Hva du skal gjøre i denne tiden misnøye, forsømmelse av foreldrene til barna sine, er det daglige brød? Eventuelle barn med barnehage eller dagmamma merkevare og den beste bestemor? Slutt resultere i en usikker personlighet, fordi de har med dem figuren av foreldrene som push for å være sikker på om risikabelt, å møte livet med besluttsomhet.

På den annen side bygdesamfunn uten midler uten ressurser, og de endeløse rekker av menn som krysser grenser for å mate din familie uten mulighet for å forvandle sitt samfunn; resulterer i foreldreløse barn som bor foreldre, koner og enker av levende ektemenn.

Nasjonen krever apostler utdanning, i stand til avinstallert komfort, og nå ut til dem som trenger deres levering og service, lærere danner karakter og andres vilje.

Ustandarte personligheter, slaktet levert, dedikerte, kjærlig fasthet forme ansikter og være vitne og eksempel på fremragende og bestemmes menn.

Retur til årene 68s tegnene ble begått til folket, er prosjekter utviklet for å bekjempe analfabetisme, å utdanne lærere som skulle lande arbeidsplanen innen action, skaffe gode resultater; disse tegnene ble rådet til å bli in_ culturizaran rådgivning praktiske ting, som for eksempel enig med lederen av samfunnet og styrke sine tradisjoner, karakterer som gikk til å leve med folk blant folket, som visste at deres behov Hovedformålet var å utdanne; og det gjorde forskjellen.

Det jeg foreslår i dag?

Bruk av feltarbeid, for å møte deres behov ikke bare å akademisk spørsmål om ikke det sosiale, demokratiske, arbeidskraft, og religiøse.

Utvikling av prosjekter som kommer fra samfunnet må være for alle og for alle aldre.

Velge team av lærere ansvarlig for prosjektet

Den tverrfaglige ansatte

Ledere som tilrettelegger oppnåelse av målet

Utforskning av stedet som skal spille i feat.

Klargjøring av materialer for lærerteam.

Apostel og misjonær holdning, er at å elske det de elsker, å elske det du bærer dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha