Washington State Law på tre cutting

 Skogbruk loven, som viser til lov om trær, varierer fra stat til stat. loven Skogbruk dekker saker som bevisst skade trær eller skjære dem ned. Andre saker begrense inntrenging av tregrensen og feil størrelse. Disse lovene er ment å beskytte trærne for å fremme en miljøvennlig liv. Washington stat har forskjellige lover om logging.

 Når et tre sprer seg til naboen

 Hvis du plante et tre på eiendommen og den vokser i eierskap av din neighborâ € ™, Washington lov dømmer et slikt tre å være eid i fellesskap og like ved deg og din nabo. Du kan ikke kutte treet uten å skaffe tillatelse fra naboen.

 Triple skader

 OPPREISNINGS kan ilegges på deg hvis du bevisst kuttet ned et tre eies av en annen person. Domstolene har straffet disse forbrytelsene med diskant skader for de som begår denne forbrytelsen. Alle som prøver å kutte et tre må først sørge for at det ikke er i eiendommen av en annen person. Det bør være en gjensidig avtale mellom eierne før en slik utlevering kan finne sted.

 Uaktsom oppførsel

 En eier kan holdes juridisk ansvarlig for noen form for kostnader skade eller skade som er forårsaket av et gammelt tre på sin eiendom eller svekket. Dersom treet er sunn og sterk, og han faller på bilen eller hjemme noen? € ™ grunn av dårlig stormer eller sterk vind, kan du ikke bli holdt ansvarlig for skader. Disse kostnadene er vanligvis dekket av hus er forsikring. Men, som eier av eiendommen i delstaten Washington, for å sikre velferden til en syk gammel treet, eller så lavt at det ikke medfører skader eller andre skader.

 Fare trærne

 Washington State krever alle til å ta vare på trærne og ikke å true dem. Alle som forgifter versjoner eller tre kan belastes i retten. Også, hvis du har god kunnskap om eventuelle problemer med et tre på eiendommen din, er det din plikt å iverksette korrigerende tiltak.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha