Web Design Basics - Grunnleggende tips for Amateur webdesignere

Det er om lag en million måter å lage ditt nettsted. Men det er noen grunnleggende teknikker, grunnleggende, må en web-design anses å være vellykket. Hvert år hundrevis av mennesker lære å designe et nettsted, men bare et fåtall av disse vil lage en web-side som er store og står testen av tid. Disse få mennesker vet det grunnleggende webdesign.

Hvis du ønsker å være i stand til å skape et vellykket nettsted, først må du lære det grunnleggende. For nå må du fokusere på små detaljer.

Her er noen tips for å lage en flott hjemmeside:

1. Velg en kombinasjon av grunnleggende farger og være i samsvar med det hver vellykket nettsted er en konsekvent fargevalg. Besøk den offisielle Microsoft nettsted - blå og hvit; Rotten Tomatoes 'web - rød og grønn; CNET Asia - rødt og gult. Hvis du oppretter en nettside for et selskap, mirea din logo eller firma emblem for ideer om fargekombinasjoner. Dersom selskapet ikke har en, kan det være lurt å vurdere å bruke felles systemer av farger som hvitt, grått og gult, oransje, blått og hvitt, hvitt, grått og rødt, etc.

2. Lag en enkel navigering En av de største feilene de fleste moderne nettsteder er rett og slett ikke gjøre livet enklere for brukeren å navigere. Når en bruker skriver inn et webdesign, mesteparten av tiden har ingen anelse om hvor du finner det du leter etter. I stedet for å hjelpe til med å finne det du trenger, vil nettstedet bli bombardert med unyttig informasjon, bannere, etc.

Som en webdesigner, ha dette i bakhodet. Inkluderer en enkel bruk navigasjonsmenyen til venstre eller høyre side av hjemmesiden. Hvis mulig, sette en i bunnen av siden brukeren ikke trenger å gå tilbake med markøren opp.

3. Arbeide med ekstern links've sett mye av moderne nettsteder hvor jeg klikker på en ekstern lenke åpnes i samme vindu som nettstedet jeg ser.

Dette er en stor feil. Andre steder er fine, men bør plasseres på en ny side, ikke på ditt nettsted. Du vil at folk skal se web side design, ikke andre nettsteder. Så sørg for at alle eksterne linker åpnes i et eget vindu.

Ikke glem disse grunnleggende web design, og du er på vei til å bli en stor webdesigner på kort tid.

Din bedrift eller virksomhet krever Web Page Design? Kontakt nå en executive på 01800 632 1001 i en vellykket .Obtén best pris og best service nettside.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha