Will er en juridisk Manuscript?

 For å sikre at din eiendom er riktig fordelt og familie deltok i tilfelle død, er det viktig å forberede og sende inn en juridisk vilje. Dette kan skrives i de fleste stater og fortsatt være lovlig kraftig.

 Beskrivelse

 En håndskrevet eller holografisk viljen må være skrevet på kun egen håndskrift av den avdøde. I noen stater, kan all informasjonen som er skrevet eller trykt på denne typen vil gjøre det ugyldig.

 Signatur

 I de fleste stater, kan signeringen av den avdøde vises hvor som helst på sin holografiske vilje. Det bør imidlertid være undertegnet på slutten av den for å se etter den avdøde.

 Vitner

 Ifølge US Uniform skifteloven, ikke en holografisk vilje ikke nødvendigvis trenger vitner tredeler skal være gyldig. Men å ha vitner om sammensetning og signeringen av den avdøde kan ikke støtte gyldigheten av dokumentet.

 Aksept

 Ifølge personlig økonomi området, 26 stater anerkjenner en håndskrevet vilje som et juridisk dokument og gyldig. Delstatene Maryland og New York anerkjenner at dersom skrevet av ansatte i Forsvaret mens han tjenestegjorde i konflikter i utlandet, og disse er bare gyldig for en periode på ett år.

 Betraktninger

 Det kan være ulike dokumenter som kan anses viljer manuskripter, inkludert bokstaver at avdøde ble sendt med retninger som til disponering av eiendom. Bare domstolene kan avgjøre intensjon om disse brevene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha