Wisconsin selvstendig næringsvirksomhet lover

 I mars 2007, Forbes magazine kåret ni Wisconsin byer blant de øverste 179 storbyområder for små bedrifter. Ifølge Wisconsin Department of Commerce, har staten utstede ikke generelle virksomhet, home business eller forretningslisenser små, men det krever ikke selvstendige individer å oppfylle visse regler og krav fastsatt av type virksomhet vesen. Wisconsin har 16 statlige virksomheter som fører tilsyn med lisenser, registrering, tillatelser og mer for små bedrifter og selvstendig næringsdrivende.

 Leverandør Tillatelser

 Wisconsin krever noen som er selvstendig næringsdrivende og salg av alle typer løsøre eller skattepliktig tjeneste å ha en selger tillatelse fra Department of Revenue. Ifølge Wisconsin Department of Revenue, tillater sellerâ € ™ bør være mottatt minst tre uker før virksomheten åpner. I august 2010, kan departementet of Revenue kreve et depositum på opp til $ 15.000 når du søker etter en leverandør tillatelse. Mengden av kausjon er bestemt av skatte historie applicantâ € ™. Etter 24 sammenhengende måneder med selskapet opererer i samsvar med salg og DA stateâ € ™ bruk skatterett, vil depositumet bli returnert.

 Ansatt identifikasjonsnummer

 Wisconsin krever at alle selvstendige individer å ha en føderal identifikasjonsnummeret til arbeidsgiver. Utfylt skjema SS-4 er nødvendig for å få en ny EIN tall, som brukes til å identifisere selskaper. EIN kan fås på nettet, via post, faks eller telefon. Staten oppfordrer alle arbeidsgivere til å ha en EIN før skatt sesongen.

 Enkelte selskap

 En eneeier er som en person å eie og drive en bedrift. Wisconsin loven sier at hvis en person fungerer som en eneeier, men ønsker å endre selskapets navn til noe annet enn hans virkelige navn, det må sende inn en registrering av firmanavn med registeret av Deeds i fylket han bor. En eneeier kan også sende inn en handelsnavn med statssekretæren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha