Yamaha 150 firetakts Spesifikasjoner påhengsmotor

 Selv om Yamaha Motor Company er kanskje mest kjent for sine fritidsland kjøretøy som motorsykler og firehjulinger, har den japanske konglomeratet utvidet sin produksjon til vannet i slutten av 1980 da hans første motorbåt gjort debut. Siden den gang har Yamaha utgitt dusinvis av påhengsmotorer. I slutten av 2010, tilbød Yamaha F150 utenbords kraftige fire ganger, i stand til 150 hestekrefter.

 Engineering

 Påhengs F150 har en firesylindret motor med dobbel kamaksel. Motoren hadde et rotasjonshastighetsområde på 5000-6000 og 2,270cc forskyvning forbrenningskammeret. F150 Yamaha presentert en generator for produksjon på 35 ampere i full fart, et kompresjonsforhold på 9,0 til 1,0, og et hastighetsforhold på 2: 1.

 Systems

 F150 motorer inkluderer brystvorter våt sump og bensininnsprøytning. De er også utstyrt med elektrisk start og spiral antennelser transistorer med mikrodatamaskiner.

 Steps

 Veiing £ 476, kunne F150 tilsvare tre lengder på 20 til 25 inches. Påhengs F150 kom med en CARB tre stjerner og en tre års garanti for personlig navigasjon. Hvis det brukes til kommersielle formål, er garantien bra for ett år.

 Funksjoner og alternativer

 Standard funksjoner for F150 inkluderer advarer deteksjon motor system, et system for beskyttelse mot korrosjon, plate og tilt rattfjern og skyll med ferskvann. Påhengs F150 var tilgjengelig med en rekke valgfrie funksjoner, inkludert en snor bryter motorstopp, et drivstoff ledelse måler og multifunksjons speedometer. Kjøpere har muligheten til å inkludere en multifunksjons turteller, propeller og Yamaha Command Link målere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha