YouTube sosiale medier markedsføring for å tjene penger

Siden begynnelsen, har YouTube dukket opp som den overføring plattform største globale nettvideoer. Representerer nesten, men ikke mange kjenner henne som sådan, den første sosiale nettverk aldri har eksistert, og fortsatt imponerende resultater: en dag ca 3000 millioner skuespill er utført og videoer er inkludert på titalls millioner av nettsteder rundt på nettet.

Mulighetene som tilbys av YouTube som et verktøy for elektronisk markedsføring er uendelige. Eksempler på vellykkede kampanjer: Old Spice, Ford og Blendtec har utviklet vellykkede kampanjer designet eksklusivt for sending på YouTube. Videoen nettstedet er en effektiv forbrukerlojalitet, fremme deres deltakelse og styrke sin merkevare engasjement verktøyet.

Når du leser denne teksten, er millioner av mennesker rundt om i verden å vise og laste opp videoer til nettet gjennom YouTube. Han mener hvert minutt opp til denne plattformen ekvivalent med 48 timer med innhold. Det har blitt viktig å bruke Youtube til å utvikle en markedsføringskampanje, samt Facebook, Twitter, etc. Noen eksempler: i tilfelle av menns dufter selskap Old Spice, den opprinnelige handlingen video The Man Your Man Could Smell Som har så langt over 35 millioner visninger. I tillegg ble mer enn 100 stykker som genereres fra interaksjon med båtfolk gjennom kommentarene, og hver av dem har et gjennomsnitt på omtrent 100.000 visualiseringer.

Annet: Amerikansk bilprodusenten Ford laget en original handling kalt The Fiesta Movement, som var å bevilge 100 enheter av sin nye Fiesta blant unge mennesker som har "en sterk tilstedeværelse på Internett, muligheten til å lage spennende video historier og sult for eventyr" . I bytte må deltakerne forplikte seg til "oppdrag" med bilen, filming dem og laste dem opp til deres profiler på YouTube. Kampanjen ble en stor suksess, Ford oppnådde 4,3 millioner besøk i det sosiale nettverket, selges det 10.000 enheter av den nye bilen i sine seks første dagene av salg og 500.000 i det første året.

Sannsynligvis tror at dette er enkelt for store merker: Blendtec, et lite amerikansk selskap som driver produksjon av blender. Selskapet ble relativt kjent blant kulinariske fagfolk, men hadde ikke klart å trenge sterkt i universet av husholdningenes forbrukere. Imidlertid ble merket en sann treffe den elektroniske verden, og klarte å posisjonere sin linje av enheter for hjem, takket være en handling på YouTube som heter Will It Blend? .

Kampanjen består av en serie med originale videoer med selskapets president, Tom Dickson, som vestito som forsker, testet sine produkter ved å bruke dem til å blande som fremmedlegemer som golfballer, hage rake, iPhone eller iPad 2. Kampanjen måtte begynne med en innledende budsjett på $ 50, oppnådde en rungende suksess, Dickson ble en sann personlighet av den elektroniske verden og ny salgsrekord med Blendtec utrolig vekst på rundt 500%.

Som brukere bruker mer tid på nettet, og blir til daglig inntak av medier på nettet, holder vi på jakt etter originale måter å differensiere oss fra konkurrentene. I denne forstand, er sosiale nettverk som YouTube beviser høy effektivitet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha