Ytelse forskjell mellom dobbel og enkel eksos

 Forskjellen i ytelse i enkle og doble eksosanlegg er utelukkende basert på mengden av utløpsprodukt. Selv om to rør kan evakueres mer eksos, et enkelt eksosanlegg med større avløpsrør gir samme ytelse.

 Generell informasjon

 Hver sylinder i motoren har en forlengelse av dette rør til eksos. Alle rør er kombinert i en enkelt rør som en utgang som kobles til hodet rørsystemet. Hodet røret kobles med katalysatoren, som konverterer giftige gasser i gjenbruk luften. Katalysatoren sender deretter avgassen gjennom lyddemperen, som virker som andre filter, overføring av den gjenværende luft gjennom eksosrøret.

 Enkelt Eksos

 Enkelteksosanlegg har en katalysator, lyddemper og eksosrør. De kan ikke konverteres til ekte doble eksosanlegg fordi smog regelverket ikke tillater endringer i katalysatorer. Når riktig konfigurert, er en enkelt eksosanlegg like produktiv som en dobbel.

 Dual Exhaust

 Dual eksosanlegg er enten sann eller dele en dobbel-dobbel systemer. Den sanne-dobbel eksos har to katalysatorer, to lyddempere og to eksosrør. Split-dual-systemet har en katalysator, lyddemper og to eksosrør. Ifølge flyt stille master, doble eksosanlegg øke motoreffekten, bruke gassen mer effektivt og redusere motorstøy.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha